קינוח קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוקים
עוד רגע שבועות ועוד לא החלטתם איזה קינוח להכין? לעדי כהן יש את התשובה האולטימטיבית - קינוח קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוקים בצנצנות אישיות
עוד רגע שבועות ועוד לא החלטתם איזה קינוח להכין? לעדי כהן יש את התשובה האולטימטיבית - קינוח קדאיף וקרם מסקרפונה עם פיסטוקים בצנצנות אישיות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 312.0 קק״ל 1872.0 קק״לפחמימות 27.1 גרם 162.9 גרםשומן 16.7 גרם 100.1 גרםנתרן 98.9 מ״ג 593.2 מ״גחלבון 7.3 גרם 43.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.5 גרםשומן רווי 5.5 גרם 32.9 גרםכולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 83.2 מ״ג 499.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 279.0 מ״ג 1673.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות312
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 312.0 קק״ל 1872.0 קק״לפחמימות 27.1 גרם 162.9 גרםשומן 16.7 גרם 100.1 גרםנתרן 98.9 מ״ג 593.2 מ״גחלבון 7.3 גרם 43.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.5 גרםשומן רווי 5.5 גרם 32.9 גרםכולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 83.2 מ״ג 499.4 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 279.0 מ״ג 1673.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 312 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית קדאיף
-
200 גרם שערות קדאיףמופשרות לפי הוראות היצרן
-
50 גרם חמאהמומסת
-
3 כפות אבקת סוכר
קרם מסקרפונה
-
1 מיכל קרם מסקרפונה להקצפה
הגשה
-
1 כוס פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הקדאיף: שמים בקערה גדולה את שערות הקדאיף, החמאה המומסת ואבקת הסוכר ומערבבים היטב.
- מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מפזרים את שערות הקדאיף על התבנית ואופים בתנור החם 20 דקות, עד שהשערות מזהיבות מעט.
- מכינים את קרם המסקרפונה: שמים את קרם המסקרפונה להקצפה בקערת מיקסר עם וו מטרפה ומקציפים לקרם חלק ויציב.
- מרכיבים את המנה: בתחתית כוסות הגשה או צנצנות אישיות שמים שערות קדאיף. מעל מזלפים קרם מסקרפונה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים.
מתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: עדי כהן
צילום: נטע ליבנה
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הקדאיף: שמים בקערה גדולה את שערות הקדאיף, החמאה המומסת ואבקת הסוכר ומערבבים היטב.
- מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מפזרים את שערות הקדאיף על התבנית ואופים בתנור החם 20 דקות, עד שהשערות מזהיבות מעט.
- מכינים את קרם המסקרפונה: שמים את קרם המסקרפונה להקצפה בקערת מיקסר עם וו מטרפה ומקציפים לקרם חלק ויציב.
- מרכיבים את המנה: בתחתית כוסות הגשה או צנצנות אישיות שמים שערות קדאיף. מעל מזלפים קרם מסקרפונה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים.
מתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: עדי כהן
צילום: נטע ליבנה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן