קל ומרשים: עוגת סופלה גבינה של קרין גורן
עוגת סופלה גבינה רכה ועשירה שנהנית מכל העולמות - גם טעם של עוגת גבינה וגם מרקם ומראה מרשים של סופלה. ההכנה מהירה, הטכניקה פשוטה והטעם? תנסו ותודו לנו אחר-כך
עוגת סופלה גבינה רכה ועשירה שנהנית מכל העולמות - גם טעם של עוגת גבינה וגם מרקם ומראה מרשים של סופלה. ההכנה מהירה, הטכניקה פשוטה והטעם? תנסו ותודו לנו אחר-כך
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2226.3 קק״ל 2226.3 קק״לפחמימות 295.1 גרם 295.1 גרםשומן 96.6 גרם 96.6 גרםנתרן 1198.4 מ״ג 1198.4 מ״גחלבון 52.8 גרם 52.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרםשומן רווי 43.7 גרם 43.7 גרםכולסטרול 1645.0 מ״ג 1645.0 מ״גסידן 245.2 מ״ג 245.2 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 541.7 מ״ג 541.7 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות2226
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2226.3 קק״ל 2226.3 קק״לפחמימות 295.1 גרם 295.1 גרםשומן 96.6 גרם 96.6 גרםנתרן 1198.4 מ״ג 1198.4 מ״גחלבון 52.8 גרם 52.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרםשומן רווי 43.7 גרם 43.7 גרםכולסטרול 1645.0 מ״ג 1645.0 מ״גסידן 245.2 מ״ג 245.2 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 541.7 מ״ג 541.7 מ״גאבץ 3.8 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 2226 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג גבינה לבנה 9%
-
200 גרם שמנת חמוצה 28%או גבינת שמנת 30%
-
5 ביצים L
-
1 כוס סוכר לבן200 גרם
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 כוס קורנפלור70 גרם
אופן הכנה
- משמנים את התבנית בהרבה מרגרינה (שכבה לבנה עבה, כ-30 גרם. זה סוד ההצלחה אז אל תחסכו בשימון).
- מחממים תנור לחום של 210-220 מעלות ללא טורבו.
- במיקסר יד מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה לקצף קרמי. מניחים בצד.
- בקערה גדולה שמים את שאר המצרכים יחד ומקציפים 2 דקות לתערובת חלקה.
- מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת הגבינה במיקסר ומקציפים. מאחדים הכל ידנית עם לקקן בתנועות קיפול (ערבוב עדין בתנועות עטיפה).
- משטחים את בלילת הגבינה בתבנית העוגה.
- שמים את תבנית העוגה בתבנית תנור עמוקה וממלאים מים בתבנית העמוקה, בגובה 3 ס”מ בערך (זהירות שלא ישפריצו מים לעוגה).
- מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מנמיכים את חום התנור לטמפ’ של 150 מעלות ואופים עוד שעה ורבע. העוגה תכפיל את נפחה בתנור וזה בסדר.
- כשהעוגה מוצקה וקפיצית למגע מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. במהלך הקירור היא תחזור לנפח המקורי וזה בסדר. מגישים בטמפ’ החדר. שומרים במקרר.
אופן הכנה
- משמנים את התבנית בהרבה מרגרינה (שכבה לבנה עבה, כ-30 גרם. זה סוד ההצלחה אז אל תחסכו בשימון).
- מחממים תנור לחום של 210-220 מעלות ללא טורבו.
- במיקסר יד מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה לקצף קרמי. מניחים בצד.
- בקערה גדולה שמים את שאר המצרכים יחד ומקציפים 2 דקות לתערובת חלקה.
- מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת הגבינה במיקסר ומקציפים. מאחדים הכל ידנית עם לקקן בתנועות קיפול (ערבוב עדין בתנועות עטיפה).
- משטחים את בלילת הגבינה בתבנית העוגה.
- שמים את תבנית העוגה בתבנית תנור עמוקה וממלאים מים בתבנית העמוקה, בגובה 3 ס”מ בערך (זהירות שלא ישפריצו מים לעוגה).
- מכניסים לתנור ואופים 20 דקות עד להזהבה, מנמיכים את חום התנור לטמפ’ של 150 מעלות ואופים עוד שעה ורבע. העוגה תכפיל את נפחה בתנור וזה בסדר.
- כשהעוגה מוצקה וקפיצית למגע מכבים את התנור ומוציאים את העוגה. במהלך הקירור היא תחזור לנפח המקורי וזה בסדר. מגישים בטמפ’ החדר. שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (39)
אפשר להשתמש בחמאה במקום מרגרינה למרוח את התבנית
כן, בהחלט
יש צורך בגרידת קליפת לימון?
לא.