קנלוני במילוי חציל וגבינה של אהרוני
כל שולחן חג זקוק ל"מנת רושם" שנראית כאילו מסובך להכין אותה, אבל היא בעצם קלילה וסוחטת מחמאות. קבלו קנלוני חציל וגבינה של ישראל אהרוני, שאף אחד לא יישאר אדיש אליו
כל שולחן חג זקוק ל"מנת רושם" שנראית כאילו מסובך להכין אותה, אבל היא בעצם קלילה וסוחטת מחמאות. קבלו קנלוני חציל וגבינה של ישראל אהרוני, שאף אחד לא יישאר אדיש אליו
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.8 קק״ל 4428.0 קק״לפחמימות 39.6 גרם 396.4 גרםשומן 21.7 גרם 217.3 גרםנתרן 1247.9 מ״ג 12479.0 מ״גחלבון 26.4 גרם 264.1 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 28.1 גרםשומן רווי 8.0 גרם 80.3 גרםכולסטרול 177.8 מ״ג 1777.5 מ״גסידן 394.5 מ״ג 3945.5 מ״גברזל 1.9 מ״ג 18.7 מ״גאשלגן 477.5 מ״ג 4774.6 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 19.5 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות443
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.8 קק״ל 4428.0 קק״לפחמימות 39.6 גרם 396.4 גרםשומן 21.7 גרם 217.3 גרםנתרן 1247.9 מ״ג 12479.0 מ״גחלבון 26.4 גרם 264.1 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 28.1 גרםשומן רווי 8.0 גרם 80.3 גרםכולסטרול 177.8 מ״ג 1777.5 מ״גסידן 394.5 מ״ג 3945.5 מ״גברזל 1.9 מ״ג 18.7 מ״גאשלגן 477.5 מ״ג 4774.6 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 19.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 443 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה טרייה
-
400 גרם קמח פסטה
-
100 גרם קמח סמולינה
-
1 קורט מלח דק
-
5 ביצים L
-
2 כפות שמן זית
מלית חציל
-
1 חציל בינוניטרי ויפה
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
400 גרם גבינת פטה 5%מגוררת
-
250 גרם גבינת קשקבלמגוררת
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
-
5 שיני שום קונפי
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוניקלוי וקצוץ דק
רוטב
-
2 קופסאות שימורים עגבניות מרוסקות
-
3 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
ציפוי
-
1/2 כוס גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מעבדים את החומרים במעבד מזון לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את מלית: קולים את החציל ואז קולפים אותו, סוחטים וקוצצים.
- מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
- מרדדים את הבצק לעלה דק במרדדת פסטה.
- חותכים ריבועים ברוחב הבצק.
- ממלאים את הריבועים בעזרת שק זילוף עם פייה רחבה, ומגלגלים בעדינות לגלילים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים לתערובת אחידה.
- שמים מחצית מהרוטב בתבנית חסינת חום, מניחים מעל את הקנלוני, יוצקים מעל את שאר הרוטב ומפזרים מעל גבינת פרמזן.
- אופים את הקנלוני כחצי שעה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מעבדים את החומרים במעבד מזון לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את מלית: קולים את החציל ואז קולפים אותו, סוחטים וקוצצים.
- מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
- מרדדים את הבצק לעלה דק במרדדת פסטה.
- חותכים ריבועים ברוחב הבצק.
- ממלאים את הריבועים בעזרת שק זילוף עם פייה רחבה, ומגלגלים בעדינות לגלילים.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים לתערובת אחידה.
- שמים מחצית מהרוטב בתבנית חסינת חום, מניחים מעל את הקנלוני, יוצקים מעל את שאר הרוטב ומפזרים מעל גבינת פרמזן.
- אופים את הקנלוני כחצי שעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן