קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל

שרית נובק מכינה קינוח שוקולדי משגע: קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל. קינוח מרשים שמכינים בקלות, שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק משהו מתוק
שרית נובק מכינה קינוח שוקולדי משגע: קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל. קינוח מרשים שמכינים בקלות, שומרים במקפיא ומוציאים בכל פעם שמתחשק משהו מתוק
  • שרית נובק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    656
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 656.1 קק״ל 7873.4 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 659.5 גרם
    שומן 36.5 גרם 438.3 גרם
    נתרן 222.2 מ״ג 2666.9 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 22.1 גרם 265.8 גרם
    כולסטרול 160.1 מ״ג 1920.6 מ״ג
    סידן 97.2 מ״ג 1166.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 243.4 מ״ג 2921.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות ו-50 דק׳
  • קלוריות
    656
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 656.1 קק״ל 7873.4 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 659.5 גרם
    שומן 36.5 גרם 438.3 גרם
    נתרן 222.2 מ״ג 2666.9 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 22.1 גרם 265.8 גרם
    כולסטרול 160.1 מ״ג 1920.6 מ״ג
    סידן 97.2 מ״ג 1166.2 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 23.6 מ״ג
    אשלגן 243.4 מ״ג 2921.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
שרית נובק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בראוניז

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים במיקרוגל, טורפים היטב לתערובת חלקה.
  3. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום, וניל ורום.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצים ומערבבים.
  5. מוסיפים קמח וקקאו ומקפלים עם מרית.
  6. מעבירים חצי מהבלילה לתבנית בגודל 20X20 ס”מ ואת המחצית השנייה לתבנית שנייה בגודל זהה, מיישרים ומעבירים לתנור.
  7. אופים כ-20 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום ונסדקים מעט.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין, מעבירים למקפיא.
  9. מקציפים במיקסר את המסקרפונה עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת, אבקת סוכר ווניל ומקציפים לקרם יציב.
  10. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים בעדינות.
  11. מעבירים  את תערובת המסקרפונה על אחת מתבניות הבראוניז האפוי ומיישרים עם פלטה. מפזרים מעל את הפטל.
  12. מניחים מעל את שכבת הבראוניז השנייה ומהדקים.
  13. מקפיאים למשך 5 שעות לפחות, עדיף למשך הלילה. מוציאים וחותכים לקוביות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קסטה בראוניז במילוי קרם מסקרפונה ופטל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    שיר

    אפשר לשים משהו שוקולדי במקום הפטל? מה מומלץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, בהחלט. אפשר להחליף את הפטל בשוקולד צ’יפס או שברי שוקולד (לבן, מריר, חלב) או לא לשים כלום. בהצלחה (:

    Avatar
    צופית אברהמי

    הילדים שלי יעופו על זה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות