קציצות עוף ואיטריות אסיאתיות – הכי שיחוק!

מתגעגעים לתאילנד? קבלו מתכון לקציצות עוף אסיאתיות, נימוחות, עוקצניות וללא גלוטן במתכון מנצח וקל להכנה של נעמה פלד עם טוויסט מפתיע
מתגעגעים לתאילנד? קבלו מתכון לקציצות עוף אסיאתיות, נימוחות, עוקצניות וללא גלוטן במתכון מנצח וקל להכנה של נעמה פלד עם טוויסט מפתיע
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    96
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.7 קק״ל 1435.8 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 77.1 גרם
    שומן 4.1 גרם 61.9 גרם
    נתרן 64.4 מ״ג 965.9 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 141.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 43.0 מ״ג 645.0 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 101.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 292.9 מ״ג 4392.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    96
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.7 קק״ל 1435.8 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 77.1 גרם
    שומן 4.1 גרם 61.9 גרם
    נתרן 64.4 מ״ג 965.9 מ״ג
    חלבון 9.4 גרם 141.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.4 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 17.4 גרם
    כולסטרול 43.0 מ״ג 645.0 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 101.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 292.9 מ״ג 4392.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
נעמה פלד
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

טיגון


אופן הכנה

  1. שופכים מים רותחים לקערה חסינה לחום. מכניסים את האטריות השבורות לכמה דק’ למים הרותחים עד שהן מתרככות ומסננים.
  2. בקערה גדולה מערבבים את שאר חומרי הקציצות יחד עם האטריות ולשים היטב היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  3. בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות. מגלגלים אותן בקמח האורז ומנערים את עודפי הקמח.
  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות עד לקבלת גוון זהוב ויפה. מגישים עם מיונז מעורבב במעט סרירצ’ה דבש.

    קציצות עוף ואיטריות מהמזרח הרחוק78
    קציצות עוף ואיטריות מהמזרח הרחוק


עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
קציצות עוף ואיטריות אסיאתיות – הכי שיחוק!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    חמוטל

    היי 🙂 האם העוף נהיה מוכן בטיגון ולא נשאר נא בפנים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חמוטל, אין סיבה שיישאר נא.

    Avatar
    נאוה כהן

    האם הן טעימות גם למחרת ? האם חייבים אטריות בתוך העיסה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, הקציצות נשמרות גם למחרת. מומלץ להיצמד למצרכי המתכון.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות