קצפת וניל עם תותים טריים ושקדים מקורמלים

שגב משה מכין קינוח מרשים וטעים במיוחד בכמה דקות עבודה: קצפת וניל בתוספת תותים טריים ושקדים מקורמלים. קינוח קליל שמתאים גם לנמנעים מגלוטן
שגב משה מכין קינוח מרשים וטעים במיוחד בכמה דקות עבודה: קצפת וניל בתוספת תותים טריים ושקדים מקורמלים. קינוח קליל שמתאים גם לנמנעים מגלוטן
  • משה שגב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    565
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 564.7 קק״ל 3388.0 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 138.5 גרם
    שומן 47.8 גרם 286.8 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 13.1 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 35.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 140.5 גרם
    כולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 5.6 מ״ג 33.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 2.4 מ״ג 14.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    565
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 564.7 קק״ל 3388.0 קק״ל
    פחמימות 23.1 גרם 138.5 גרם
    שומן 47.8 גרם 286.8 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 13.1 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 35.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 140.5 גרם
    כולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״ג
    סידן 5.6 מ״ג 33.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 2.4 מ״ג 14.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
משה שגב
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קצפת

שקדים מקורמלים

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים את התותים, מסירים את העוקף וחותכים לרבעים. מוציאים בעזרת סכין חדה את גרגירי הווניל.
  2. מכינים את הקצפת: יוצקים את השמנת המתוקה לקערת המיקסר עם בלון הקצפה. מוסיפים את אבקת הסוכר והווניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  3. מכינים את השקדים: ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את השקדים ומערבבים בעדינות עד שהם מצופים בחמאה. ממשיכים לטגן עד שהשקדים מקבלים גוון זהוב, מעבירים למסננת ומסננים את עודפי השומן. מחזירים למחבת, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב קבוע עד שהשקדים מתקרמלים. מעבירים לצלחת.
  4. מעבירים את הקצפת לכלי הגשה עמוק, מפזרים מעל את התותים ואת השקדים ומגישים.

הערות

  • לגרסת פרווה ניתן להשתמש בשמנת צמחית
  • ניתן להשתמש בתמצית או מחית וניל במקום תרמיל וניל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קצפת וניל עם תותים טריים ושקדים מקורמלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות