קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה

עוגת שמרים רכה עם ריח משגע, הפעם בגירסה מלוחה וממכרת במיוחד. קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק ומשדרגת את המאפה לרמה מושלמת
עוגת שמרים רכה עם ריח משגע, הפעם בגירסה מלוחה וממכרת במיוחד. קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק ומשדרגת את המאפה לרמה מושלמת
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1547
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1547.2 קק״ל 3094.4 קק״ל
    פחמימות 198.1 גרם 396.1 גרם
    שומן 61.9 גרם 123.8 גרם
    נתרן 4352.2 מ״ג 8704.4 מ״ג
    חלבון 52.4 גרם 104.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 31.4 גרם 62.8 גרם
    כולסטרול 417.7 מ״ג 835.4 מ״ג
    סידן 282.1 מ״ג 564.1 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 265.2 מ״ג 530.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1547
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1547.2 קק״ל 3094.4 קק״ל
    פחמימות 198.1 גרם 396.1 גרם
    שומן 61.9 גרם 123.8 גרם
    נתרן 4352.2 מ״ג 8704.4 מ״ג
    חלבון 52.4 גרם 104.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 31.4 גרם 62.8 גרם
    כולסטרול 417.7 מ״ג 835.4 מ״ג
    סידן 282.1 מ״ג 564.1 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 265.2 מ״ג 530.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 2.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
שי-לי ליפא
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

שימון הבצק


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את חומרי הבצק כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך, גמיש ומעט דביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס שמן, כדי שלא יתייבש. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מרכיבים את הקראנצים ומתפיחים שוב: לשים דקה-שתיים את הבצק ומחלקים לשני חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה בעובי 4 מ”מ.
  4. מורחים עלה אחד בממרח פסטו ועלה שני בעגבניות מיובשות, מפזרים גבינת פטה ומגלגלים לגליל.
  5. חוצים כל גליל לאורכו בעזרת סכין חלק. מניחים את שני חצאי הגליל זה על זה בצורת X, כשצידם הפתוח (החתוך) פונה לאותו צד, מלפפים לצמה ומהדקים בקצוות.
  6. מניחים כל צמה בתבנית אינגליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  7. אופים: מחממים תנור ל-175 מעלות.
  8. מברישים את הקראנצים בביצה הטרופה.
  9. אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד להזהבה של הקראנצים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות