קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה
עוגת שמרים רכה עם ריח משגע, הפעם בגירסה מלוחה וממכרת במיוחד. קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק ומשדרגת את המאפה לרמה מושלמת
עוגת שמרים רכה עם ריח משגע, הפעם בגירסה מלוחה וממכרת במיוחד. קראנץ שמרים במילוי פסטו וגבינת פטה שנמסה לתוך הבצק ומשדרגת את המאפה לרמה מושלמת
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1547.2 קק״ל 3094.4 קק״לפחמימות 198.1 גרם 396.1 גרםשומן 61.9 גרם 123.8 גרםנתרן 4352.2 מ״ג 8704.4 מ״גחלבון 52.4 גרם 104.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 31.4 גרם 62.8 גרםכולסטרול 417.7 מ״ג 835.4 מ״גסידן 282.1 מ״ג 564.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 265.2 מ״ג 530.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות1547
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1547.2 קק״ל 3094.4 קק״לפחמימות 198.1 גרם 396.1 גרםשומן 61.9 גרם 123.8 גרםנתרן 4352.2 מ״ג 8704.4 מ״גחלבון 52.4 גרם 104.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 31.4 גרם 62.8 גרםכולסטרול 417.7 מ״ג 835.4 מ״גסידן 282.1 מ״ג 564.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 265.2 מ״ג 530.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 1547 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
שימון הבצק
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
מלית
-
1/3 כוס ממרח פסטו
-
0.33 כוס ממרח עגבניות מיובשות
-
125 גרם גבינת פטה 5%
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את חומרי הבצק כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך, גמיש ומעט דביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס שמן, כדי שלא יתייבש. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מרכיבים את הקראנצים ומתפיחים שוב: לשים דקה-שתיים את הבצק ומחלקים לשני חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה בעובי 4 מ”מ.
- מורחים עלה אחד בממרח פסטו ועלה שני בעגבניות מיובשות, מפזרים גבינת פטה ומגלגלים לגליל.
- חוצים כל גליל לאורכו בעזרת סכין חלק. מניחים את שני חצאי הגליל זה על זה בצורת X, כשצידם הפתוח (החתוך) פונה לאותו צד, מלפפים לצמה ומהדקים בקצוות.
- מניחים כל צמה בתבנית אינגליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- אופים: מחממים תנור ל-175 מעלות.
- מברישים את הקראנצים בביצה הטרופה.
- אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד להזהבה של הקראנצים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את חומרי הבצק כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך, גמיש ומעט דביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת. משמנים את כיפת הבצק במעט תרסיס שמן, כדי שלא יתייבש. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה ורבע, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מרכיבים את הקראנצים ומתפיחים שוב: לשים דקה-שתיים את הבצק ומחלקים לשני חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה בעובי 4 מ”מ.
- מורחים עלה אחד בממרח פסטו ועלה שני בעגבניות מיובשות, מפזרים גבינת פטה ומגלגלים לגליל.
- חוצים כל גליל לאורכו בעזרת סכין חלק. מניחים את שני חצאי הגליל זה על זה בצורת X, כשצידם הפתוח (החתוך) פונה לאותו צד, מלפפים לצמה ומהדקים בקצוות.
- מניחים כל צמה בתבנית אינגליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- אופים: מחממים תנור ל-175 מעלות.
- מברישים את הקראנצים בביצה הטרופה.
- אופים בתנור החם 35-30 דקות, עד להזהבה של הקראנצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן