-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.2 קק״ל 3873.1 קק״לפחמימות 17.7 גרם 318.2 גרםשומן 15.2 גרם 273.7 גרםנתרן 12.2 מ״ג 219.3 מ״גחלבון 2.2 גרם 39.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 15.6 גרםשומן רווי 8.0 גרם 144.3 גרםכולסטרול 39.8 מ״ג 716.8 מ״גסידן 35.9 מ״ג 646.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 85.7 מ״ג 1543.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 12 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות215
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.2 קק״ל 3873.1 קק״לפחמימות 17.7 גרם 318.2 גרםשומן 15.2 גרם 273.7 גרםנתרן 12.2 מ״ג 219.3 מ״גחלבון 2.2 גרם 39.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 15.6 גרםשומן רווי 8.0 גרם 144.3 גרםכולסטרול 39.8 מ״ג 716.8 מ״גסידן 35.9 מ״ג 646.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 85.7 מ״ג 1543.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 12 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 215 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות גדושות נוטלה
-
40גרם או 1/2 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הביסקוויט: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הוניל, הסוכר והקמח עד לקבלת מרקם פירורי.
- מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס”מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר של 4-5 ס”מ בעזרת קורצן.
- מניחים את העוגיות במרווח של 1 ס”מ זו מזו בתבנית תנור שעליה נייר אפייה.
- אופים בתנור במשך כ-12-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים מהתנור לצינון.
- מכינים את הקרמבו: מקציפים במיקסר את השמנת עם ממרח פסק זמן והאינסטנט פודינג עד לקבלת מוס שוקולד יציב.
- מזלפים את המוס על הביסקוויטים שהתקררו ומכניסים להקפאה למשך כ-10 דקות.
- ממיסים את השוקולד המריר במיקרו או בבן מארי, מוסיפים את השמן ומערבבים.
- מעבירים את השוקולד המומס לכוס, כדי שיהיה נוח יותר לטבילת הקרמבו.
- מוציאים את הקרמבו מההקפאה, אוחזים בביסקוויט כך שהקרם כלפי מטה וטובלים את הקרם בשוקולד המומס. מניחים בצלחת להתגבשות השוקולד.
- אפשר לעטר בסוכריות צבעוניות מיד אחרי הטבילה בשוקולד.
אופן הכנה
- מכינים את הביסקוויט: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הוניל, הסוכר והקמח עד לקבלת מרקם פירורי.
- מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס”מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר של 4-5 ס”מ בעזרת קורצן.
- מניחים את העוגיות במרווח של 1 ס”מ זו מזו בתבנית תנור שעליה נייר אפייה.
- אופים בתנור במשך כ-12-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים מהתנור לצינון.
- מכינים את הקרמבו: מקציפים במיקסר את השמנת עם ממרח פסק זמן והאינסטנט פודינג עד לקבלת מוס שוקולד יציב.
- מזלפים את המוס על הביסקוויטים שהתקררו ומכניסים להקפאה למשך כ-10 דקות.
- ממיסים את השוקולד המריר במיקרו או בבן מארי, מוסיפים את השמן ומערבבים.
- מעבירים את השוקולד המומס לכוס, כדי שיהיה נוח יותר לטבילת הקרמבו.
- מוציאים את הקרמבו מההקפאה, אוחזים בביסקוויט כך שהקרם כלפי מטה וטובלים את הקרם בשוקולד המומס. מניחים בצלחת להתגבשות השוקולד.
- אפשר לעטר בסוכריות צבעוניות מיד אחרי הטבילה בשוקולד.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן