מתכון לקרפ של קרין גורן: במילוי שוקולד ממש כמו בקניונים
קרין גורן מראה כמה זה פשוט - מתכון לקרפ ביתי במילוי שוקולד. 10 דקות עבודה ויש לכם מנה מתוקה ממש כמו בקניונים שהילדים מאוד יאהבו
קרין גורן מראה כמה זה פשוט - מתכון לקרפ ביתי במילוי שוקולד. 10 דקות עבודה ויש לכם מנה מתוקה ממש כמו בקניונים שהילדים מאוד יאהבו
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1107.6 קק״ל 4430.2 קק״לפחמימות 112.1 גרם 448.4 גרםשומן 102.5 גרם 410.1 גרםנתרן 187.0 מ״ג 748.1 מ״גחלבון 43.3 גרם 173.2 גרםסיבים תזונתיים 30.0 גרם 120.0 גרםשומן רווי 41.5 גרם 166.1 גרםכולסטרול 163.6 מ״ג 654.2 מ״גסידן 315.8 מ״ג 1263.3 מ״גברזל 30.5 מ״ג 121.8 מ״גאשלגן 502.2 מ״ג 2008.7 מ״גאבץ 28.5 מ״ג 113.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1108
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1107.6 קק״ל 4430.2 קק״לפחמימות 112.1 גרם 448.4 גרםשומן 102.5 גרם 410.1 גרםנתרן 187.0 מ״ג 748.1 מ״גחלבון 43.3 גרם 173.2 גרםסיבים תזונתיים 30.0 גרם 120.0 גרםשומן רווי 41.5 גרם 166.1 גרםכולסטרול 163.6 מ״ג 654.2 מ״גסידן 315.8 מ״ג 1263.3 מ״גברזל 30.5 מ״ג 121.8 מ״גאשלגן 502.2 מ״ג 2008.7 מ״גאבץ 28.5 מ״ג 113.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1108 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרפים
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
- מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
- מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת. אפשר להיעזר במכשיר להכנת קרפים.
- מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד ומורידים את המחבת מהאש.
- מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח בעזרת פלטה ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר את הביצים, החלב, הסוכר, השמן והקמח במשך 1/2 דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של הקמח, מסננים את התערובת.
- מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס השמן.
- מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת. אפשר להיעזר במכשיר להכנת קרפים.
- מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד ומורידים את המחבת מהאש.
- מקפלים את הקרפ לחצי כשהוא עדיין במחבת, מורחים את הממרח בעזרת פלטה ומקפלים למשולש מימין ומשמאל. אוכלים חם.
עוד מתכונים של פנקייק שאתם חייבים להכין: