רולדה נוסטלגית עם קרם מסקרפונה ותותים של נטלי לוין
מתגעגעים לטעמים של הילדות? נטלי לוין מכינה עוגת רולדה עם קרם מסקרפונה עם תותים לפי המתכון של סבתא שלה. תתכוננו לפרץ נוסטלגיה כי אין כמו רולדה!
מתגעגעים לטעמים של הילדות? נטלי לוין מכינה עוגת רולדה עם קרם מסקרפונה עם תותים לפי המתכון של סבתא שלה. תתכוננו לפרץ נוסטלגיה כי אין כמו רולדה!
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.6 קק״ל 4195.6 קק״לפחמימות 34.8 גרם 417.0 גרםשומן 18.4 גרם 220.9 גרםנתרן 126.4 מ״ג 1517.4 מ״גחלבון 5.1 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרםשומן רווי 11.0 גרם 131.5 גרםכולסטרול 98.9 מ״ג 1187.0 מ״גסידן 34.1 מ״ג 408.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 46.8 מ״ג 561.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות350
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.6 קק״ל 4195.6 קק״לפחמימות 34.8 גרם 417.0 גרםשומן 18.4 גרם 220.9 גרםנתרן 126.4 מ״ג 1517.4 מ״גחלבון 5.1 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.1 גרםשומן רווי 11.0 גרם 131.5 גרםכולסטרול 98.9 מ״ג 1187.0 מ״גסידן 34.1 מ״ג 408.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 46.8 מ״ג 561.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 350 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
3 ביצים L
-
100 גרם קמח כוסמין
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כפית קליפת לימון
-
1 קורט מלח דק
קרם מסקרפונה
-
1קופסה או 225 גרם גבינת מסקרפונה
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
60 גרם אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
מלית
-
1/2 צנצנת ריבת תות
קישוט
-
או פירות יער טריים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו הקצפה שמים ביצים וסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף לבן, סמיך ויציב.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וניל, קליפת לימון ומלח ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה בעזרת קלף או פלטה.
- אופים במשך 8-10 דקות או עד הזהבה. הרולדה צריכה להיות קפיצית למגע. מצננים לפני המילוי והקישוט.
- מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
- מרכיבים את הרולדה: הופכים את הרולדה על גבי משטח עבודה נקי ומפרידים מנייר האפייה.
- יוצקים את הריבה ומורחים בשכבה אחידה ודי דקה באמצעות פלטה.
- יוצקים כ-2/3 מכמות הקצפת ומורחים בשכבה אחידה.
- מגלגלים לרולדה הדוקה.
- מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס”מ ומזלפים לקישוט בחלק העליון של הרולדה.
- מקשטים בתותים ואבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן.
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו הקצפה שמים ביצים וסוכר ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף לבן, סמיך ויציב.
- מוסיפים קמח, אבקת אפייה וניל, קליפת לימון ומלח ומקפלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתוך התבנית ומיישרים לשכבה אחידה ודקה בעזרת קלף או פלטה.
- אופים במשך 8-10 דקות או עד הזהבה. הרולדה צריכה להיות קפיצית למגע. מצננים לפני המילוי והקישוט.
- מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה שמנת, אבקת סוכר, וניל ואינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
- מרכיבים את הרולדה: הופכים את הרולדה על גבי משטח עבודה נקי ומפרידים מנייר האפייה.
- יוצקים את הריבה ומורחים בשכבה אחידה ודי דקה באמצעות פלטה.
- יוצקים כ-2/3 מכמות הקצפת ומורחים בשכבה אחידה.
- מגלגלים לרולדה הדוקה.
- מעבירים את יתרת הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 2 ס”מ ומזלפים לקישוט בחלק העליון של הרולדה.
- מקשטים בתותים ואבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (28)
היי, האם ניתן להשתמש בקופסה של קרם מסקרפונה מוכן, ואם כן , האם מספיק להשתמש בקופסה אחת?
היי מיה, ניתן להמיר בקרם מסקרפונה מוכן. קופסה אחת לא תספיק, צריך שתיים, ומומלץ לטעום ולוודא את רמת המתיקות.