רוצים את כל היד! אצבעות שוקולד וקוקוס
- רחלי קרוט
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 332.4 קק״ל 6648.4 קק״לפחמימות 29.3 גרם 585.6 גרםשומן 22.5 גרם 450.5 גרםנתרן 44.1 מ״ג 882.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 82.5 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 44.2 גרםשומן רווי 17.8 גרם 355.9 גרםכולסטרול 59.4 מ״ג 1188.6 מ״גסידן 23.9 מ״ג 477.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 35.0 מ״גאשלגן 183.4 מ״ג 3668.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 19.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-45 דק׳
-
קלוריות332
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 332.4 קק״ל 6648.4 קק״לפחמימות 29.3 גרם 585.6 גרםשומן 22.5 גרם 450.5 גרםנתרן 44.1 מ״ג 882.0 מ״גחלבון 4.1 גרם 82.5 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 44.2 גרםשומן רווי 17.8 גרם 355.9 גרםכולסטרול 59.4 מ״ג 1188.6 מ״גסידן 23.9 מ״ג 477.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 35.0 מ״גאשלגן 183.4 מ״ג 3668.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 19.3 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-45 דק׳ | קלוריות 332 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם שמן קוקוסמזרח מערב
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום כההאו דמררה
-
4 ביצים L
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
שכבת קוקוס
-
1 כוס קוקוס טחוןמזרח מערב
-
50 גרם שמן קוקוסמזרח מערב
-
2 חלבונים L
-
4 כפות סירופ מייפל
-
1 כפית תמצית וניל
גנאש שוקולד
-
150 גרם שוקולד מריר
-
150 מ"ל קרם קוקוסמזרח מערב
אופן הכנה
1. בקערה שמתאימה למיקרו שמים שוקולד ושמן קוקוס וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
2. מוסיפים את 2 סוגי הסוכר וטורפים. מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהיא נטמעת בבלילה.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע.
4. מעבירים לתבנית מרובעת, משומנת היטב עם נייר אפייה בתחתית, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים ומצננים.
5. בינתיים מערבבים את כל שכבת הקוקוס וכשהבראוניז מעט חמימים מניחים מעל את הקוקוס בשכבה אחידה. מחזירים לתנור למשך 10 דקות. מוציאים ומצננים לגמרי.
6. בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד וקרם קוקוס עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. שופכים על הבראוניז עם הקוקוס שכבר הספיק להצטנן ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד להגשה.
7. חותכים לאצבעות ומגישים.
אופן הכנה
1. בקערה שמתאימה למיקרו שמים שוקולד ושמן קוקוס וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
2. מוסיפים את 2 סוגי הסוכר וטורפים. מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהיא נטמעת בבלילה.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע.
4. מעבירים לתבנית מרובעת, משומנת היטב עם נייר אפייה בתחתית, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים ומצננים.
5. בינתיים מערבבים את כל שכבת הקוקוס וכשהבראוניז מעט חמימים מניחים מעל את הקוקוס בשכבה אחידה. מחזירים לתנור למשך 10 דקות. מוציאים ומצננים לגמרי.
6. בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד וקרם קוקוס עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. שופכים על הבראוניז עם הקוקוס שכבר הספיק להצטנן ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד להגשה.
7. חותכים לאצבעות ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (13)
אפשר התיחסות למתכון לא לצמחונים מה במקום שמן קוקוס?
מה הכוונה התייחסות לא לצמחונים? המתכון צמחוני אך מתאים לכולם. הכוונה לחלבי? בעיקרון, אפשר להמיר לחמאה, אבל הטעם ישתנה מהותית