רוצים את כל היד! אצבעות שוקולד וקוקוס

רחלי קרוט במתכון צמחוני מושלם, אצבעות שוקולד עם שכבת קוקוס ומעליה שכבת שוקולד מענגת, קינוח שגם הקטנים וגם הגדולים ישמחו לקבל בכל שעה והזדמנות
רחלי קרוט במתכון צמחוני מושלם, אצבעות שוקולד עם שכבת קוקוס ומעליה שכבת שוקולד מענגת, קינוח שגם הקטנים וגם הגדולים ישמחו לקבל בכל שעה והזדמנות
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.4 קק״ל 6648.4 קק״ל
    פחמימות 29.3 גרם 585.6 גרם
    שומן 22.5 גרם 450.5 גרם
    נתרן 44.1 מ״ג 882.0 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 82.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 44.2 גרם
    שומן רווי 17.8 גרם 355.9 גרם
    כולסטרול 59.4 מ״ג 1188.6 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 477.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 35.0 מ״ג
    אשלגן 183.4 מ״ג 3668.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 19.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.4 קק״ל 6648.4 קק״ל
    פחמימות 29.3 גרם 585.6 גרם
    שומן 22.5 גרם 450.5 גרם
    נתרן 44.1 מ״ג 882.0 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 82.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 44.2 גרם
    שומן רווי 17.8 גרם 355.9 גרם
    כולסטרול 59.4 מ״ג 1188.6 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 477.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 35.0 מ״ג
    אשלגן 183.4 מ״ג 3668.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 19.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
רחלי קרוט
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שכבת קוקוס

גנאש שוקולד


אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: טל סיון-ציפורין
מכינים את המרכיבים למנה. צילום: טל סיון-ציפורין

1.  בקערה שמתאימה למיקרו שמים שוקולד ושמן קוקוס וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק.
2. מוסיפים את 2 סוגי הסוכר וטורפים. מוסיפים את הביצים, בכל פעם ביצה אחת, וטורפים עד שהיא נטמעת בבלילה.
3. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע.
4. מעבירים לתבנית מרובעת, משומנת היטב עם נייר אפייה בתחתית, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים ומצננים.
5. בינתיים מערבבים את כל שכבת הקוקוס וכשהבראוניז מעט חמימים מניחים מעל את הקוקוס בשכבה אחידה. מחזירים לתנור למשך 10 דקות. מוציאים ומצננים לגמרי.
6. בקערה שמתאימה למיקרו ממיסים שוקולד וקרם קוקוס עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. שופכים על הבראוניז עם הקוקוס שכבר הספיק להצטנן ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד להגשה.
7. חותכים לאצבעות ומגישים.

אצבעות שוקולד וקוקוס. צילום: טל סיון-ציפורין
אצבעות שוקולד וקוקוס. צילום: טל סיון-ציפורין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוצים את כל היד! אצבעות שוקולד וקוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    אורית שטרנליכט

    אפשר התיחסות למתכון לא לצמחונים מה במקום שמן קוקוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      מה הכוונה התייחסות לא לצמחונים? המתכון צמחוני אך מתאים לכולם. הכוונה לחלבי? בעיקרון, אפשר להמיר לחמאה, אבל הטעם ישתנה מהותית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות