רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים שלכם? ממרח רפאלו, נעים להכיר!

רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים הפשוטה והאהובה? המתכון הבא הוא בשבילכם - עוגת ביסקוויטים רפאלו עם ממרח בטעם ממתק כדורי הקוקוס הלבנים
רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים הפשוטה והאהובה? המתכון הבא הוא בשבילכם - עוגת ביסקוויטים רפאלו עם ממרח בטעם ממתק כדורי הקוקוס הלבנים
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2800
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2799.5 קק״ל 2799.5 קק״ל
    פחמימות 249.1 גרם 249.1 גרם
    שומן 164.2 גרם 164.2 גרם
    נתרן 2231.4 מ״ג 2231.4 מ״ג
    חלבון 80.6 גרם 80.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרם
    כולסטרול 402.6 מ״ג 402.6 מ״ג
    סידן 1002.1 מ״ג 1002.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 1456.3 מ״ג 1456.3 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2800
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2799.5 קק״ל 2799.5 קק״ל
    פחמימות 249.1 גרם 249.1 גרם
    שומן 164.2 גרם 164.2 גרם
    נתרן 2231.4 מ״ג 2231.4 מ״ג
    חלבון 80.6 גרם 80.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרם
    כולסטרול 402.6 מ״ג 402.6 מ״ג
    סידן 1002.1 מ״ג 1002.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 1456.3 מ״ג 1456.3 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות ביסקוויטים
מעין טרודל
X

3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


מלית רפאלו

ביסקוויטים


אופן הכנה

  1. מקציפים בקערה שמנת מתוקה, חלב, גבינה לבנה, פודינג וניל וממרח רפאלו עד לקבלת תערובת יציבה ואחידה.
    עוגת ביסקוויטים רפאלו
    עוגת ביסקוויטים רפאלו

    מקציפים לתערובת אחידה ויציבה
    מקציפים לתערובת אחידה ויציבה

  2. בקערה נפרדת, מוזגים מעט חלב. טובלים ומרטיבים קלות את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה אחידה בתבנית מלבנית.

    טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה
    טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בשכבה אחידה

  3. יוצקים מחצית מתערובת הגבינה והרפאלו על הביסקוויטים ומסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים.

    מניחים מהתערובת, מורחים, ומניחים שכבה נוספת
    מניחים מהתערובת, מורחים, ומניחים שכבה נוספת

  4. יוצקים את שארית התערובת על הביסקוויטים ומיישרים. מקשטים את העוגה בתותים, כדורי רפאלו וקוקוס קלוי. מגישים עם כוס קפה, בתיאבון!

    מקשטים בכדורי רפאלו, בתיאבון
    מקשטים בכדורי רפאלו, בתיאבון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים שלכם? ממרח רפאלו, נעים להכיר!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

      Avatar
      רחל קידר

      כמה ממרח שמים, והיכן ניתן לרכוש?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רחל, את הממרח מכינים בבית, ראי במתכון (מלית רפאלו)

    Avatar
    Merav Chaimovitch

    בטוח שאין טעות במתכון? לא 250 מ״ל שמנת מתוקה??

      Avatar
      מערכת Foody

      צודקת. סליחה. המתכון תוקן. 250 מ”ל שמנת מתוקה (מיכל אחד). תודה על ההערה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות