רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים שלכם? ממרח רפאלו, נעים להכיר!
רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים הפשוטה והאהובה? המתכון הבא הוא בשבילכם - עוגת ביסקוויטים רפאלו עם ממרח בטעם ממתק כדורי הקוקוס הלבנים
רוצים לשדרג את עוגת הביסקוויטים הפשוטה והאהובה? המתכון הבא הוא בשבילכם - עוגת ביסקוויטים רפאלו עם ממרח בטעם ממתק כדורי הקוקוס הלבנים
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2799.5 קק״ל 2799.5 קק״לפחמימות 249.1 גרם 249.1 גרםשומן 164.2 גרם 164.2 גרםנתרן 2231.4 מ״ג 2231.4 מ״גחלבון 80.6 גרם 80.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרםכולסטרול 402.6 מ״ג 402.6 מ״גסידן 1002.1 מ״ג 1002.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 1456.3 מ״ג 1456.3 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות2800
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2799.5 קק״ל 2799.5 קק״לפחמימות 249.1 גרם 249.1 גרםשומן 164.2 גרם 164.2 גרםנתרן 2231.4 מ״ג 2231.4 מ״גחלבון 80.6 גרם 80.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 95.0 גרם 95.0 גרםכולסטרול 402.6 מ״ג 402.6 מ״גסידן 1002.1 מ״ג 1002.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 1456.3 מ״ג 1456.3 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 2800 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית רפאלו
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 כוס חלב 3%
ביסקוויטים
-
250 גרם פתי בר וניל
-
1/2 כוס חלב 3%
אופן הכנה
- מקציפים בקערה שמנת מתוקה, חלב, גבינה לבנה, פודינג וניל וממרח רפאלו עד לקבלת תערובת יציבה ואחידה.
- בקערה נפרדת, מוזגים מעט חלב. טובלים ומרטיבים קלות את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה אחידה בתבנית מלבנית.
- יוצקים מחצית מתערובת הגבינה והרפאלו על הביסקוויטים ומסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים.
- יוצקים את שארית התערובת על הביסקוויטים ומיישרים. מקשטים את העוגה בתותים, כדורי רפאלו וקוקוס קלוי. מגישים עם כוס קפה, בתיאבון!
אופן הכנה
- מקציפים בקערה שמנת מתוקה, חלב, גבינה לבנה, פודינג וניל וממרח רפאלו עד לקבלת תערובת יציבה ואחידה.
- בקערה נפרדת, מוזגים מעט חלב. טובלים ומרטיבים קלות את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה אחידה בתבנית מלבנית.
- יוצקים מחצית מתערובת הגבינה והרפאלו על הביסקוויטים ומסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים.
- יוצקים את שארית התערובת על הביסקוויטים ומיישרים. מקשטים את העוגה בתותים, כדורי רפאלו וקוקוס קלוי. מגישים עם כוס קפה, בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
עוגה מעלפת
כמה ממרח שמים, והיכן ניתן לרכוש?
היי רחל, את הממרח מכינים בבית, ראי במתכון (מלית רפאלו)
בטוח שאין טעות במתכון? לא 250 מ״ל שמנת מתוקה??
צודקת. סליחה. המתכון תוקן. 250 מ”ל שמנת מתוקה (מיכל אחד). תודה על ההערה.