שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות
רעבים בצהריים ומתלבטים אם לאכול בחוץ? משה שגב פותר את הדילמה - מכינים שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות, מגישים עם תוספות ונהנים מארוחה מאוזנת וטעימה
רעבים בצהריים ומתלבטים אם לאכול בחוץ? משה שגב פותר את הדילמה - מכינים שווארמה פרגיות ביתית ב-10 דקות, מגישים עם תוספות ונהנים מארוחה מאוזנת וטעימה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 512.7 קק״ל 2050.8 קק״לפחמימות 24.4 גרם 97.7 גרםשומן 35.7 גרם 142.7 גרםנתרן 935.7 מ״ג 3742.7 מ״גחלבון 23.6 גרם 94.2 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 8.7 גרם 34.9 גרםכולסטרול 12.8 מ״ג 51.0 מ״גסידן 98.0 מ״ג 391.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 255.8 מ״ג 1023.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות513
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 512.7 קק״ל 2050.8 קק״לפחמימות 24.4 גרם 97.7 גרםשומן 35.7 גרם 142.7 גרםנתרן 935.7 מ״ג 3742.7 מ״גחלבון 23.6 גרם 94.2 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 8.7 גרם 34.9 גרםכולסטרול 12.8 מ״ג 51.0 מ״גסידן 98.0 מ״ג 391.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.7 מ״גאשלגן 255.8 מ״ג 1023.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 513 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת תבלינים
-
1/2 כפית כורכום
-
1 כף כמון טחון
-
1/4 כפית קינמון טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כף תבלין כוסברה טחון
-
1 כפית פטרוזיליה יבשה
שווארמה
-
300 גרם סטייק פרגית"עוף טוב" עם הסימון הירוקמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
4 כפות שמן זית
-
50 גרם שומן כבש
-
2 בצלים בינוניים
-
2 שיני שום
הגשה
-
1 פיתה בינונית
-
2 כפות ממרח חומוס
-
2 כפות טחינה מוכנה
אופן הכנה
- על קרש חיתוך חותכים את הפרגיות לרצועות דקיקות.
- קולפים וקוצצים דק את הבצל ואת השום.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי תערובת התבלינים.
- מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את שומן הכבש, הבצל, השום, העוף והתבלינים ומקפיצים במשך כ-10 דקות, או עד שהעוף מוכן.
- מגישים לצד כל התוספות.
אופן הכנה
- על קרש חיתוך חותכים את הפרגיות לרצועות דקיקות.
- קולפים וקוצצים דק את הבצל ואת השום.
- מערבבים בקערה את כל רכיבי תערובת התבלינים.
- מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את שומן הכבש, הבצל, השום, העוף והתבלינים ומקפיצים במשך כ-10 דקות, או עד שהעוף מוכן.
- מגישים לצד כל התוספות.
מה לשים לכם בפיתה?
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
פשוט טעים ברמות!
יצא מושלם והבנות שלי מאוד אהבו תודה על המתכון
משמח מאוד לקרוא, רחל, בתיאבון!
סטייק פרגית או הודו נקבה? יש סתירה בין המתכון הכתוב ובין הוידאו
היי, אפשר להכין או עם הודו נקבה או עם סטייק פרגית. מה שמעדיפים/אוהבים.