שילוב מנצח: נקניקיות מבושלות בבירה
הזדמנות מעולה לשלב בבישול זוג שתמיד עובד טוב ביחד: נקניקיות מבושלות בבירה לבנה, ולאחר מכן מטוגנות על מחבת פסים לקבל פריכות ושדרוג הטעם
הזדמנות מעולה לשלב בבישול זוג שתמיד עובד טוב ביחד: נקניקיות מבושלות בבירה לבנה, ולאחר מכן מטוגנות על מחבת פסים לקבל פריכות ושדרוג הטעם
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 709.2 קק״ל 2836.9 קק״לפחמימות 62.8 גרם 251.1 גרםשומן 32.4 גרם 129.5 גרםנתרן 2670.2 מ״ג 10680.7 מ״גחלבון 32.1 גרם 128.4 גרםסיבים תזונתיים 15.6 גרם 62.6 גרםשומן רווי 10.2 גרם 40.8 גרםכולסטרול 120.0 מ״ג 480.0 מ״גסידן 86.6 מ״ג 346.2 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 868.4 מ״ג 3473.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות709
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 709.2 קק״ל 2836.9 קק״לפחמימות 62.8 גרם 251.1 גרםשומן 32.4 גרם 129.5 גרםנתרן 2670.2 מ״ג 10680.7 מ״גחלבון 32.1 גרם 128.4 גרםסיבים תזונתיים 15.6 גרם 62.6 גרםשומן רווי 10.2 גרם 40.8 גרםכולסטרול 120.0 מ״ג 480.0 מ״גסידן 86.6 מ״ג 346.2 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 868.4 מ״ג 3473.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 709 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה נקניקייה
-
1בקבוק או 500 מ"ל בירה בהירהבטמפ' החדר
שימון
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
הגשה
-
1 חבילה לחמנייה מוארכת
-
500 גרם כרוב כבוש
-
1 בקבוק קטשופ
אופן הכנה
- מחוררים את הנקניקיות במזלג ומניחים בסיר רחב. יוצקים בירה ומביאים לרתיחה.
- מבשלים 5 דקות ומכבים את הלהבה. משהים את הנקניקיות בנוזל לפחות חצי שעה, ואפשר גם כמה שעות (שומרים במקרר, בתוך הנוזל).
- מסננים את הנקניקיות ומייבשים היטב בנייר סופג. מחממים מחבת גריל חשמלית או מחבת פסים ומטגנים 3-2 מכל צד, עד לקבלת פסי חריכה.
- מגישים עם לחמניות, כרוב כבוש וקטשופ.
אופן הכנה
- מחוררים את הנקניקיות במזלג ומניחים בסיר רחב. יוצקים בירה ומביאים לרתיחה.
- מבשלים 5 דקות ומכבים את הלהבה. משהים את הנקניקיות בנוזל לפחות חצי שעה, ואפשר גם כמה שעות (שומרים במקרר, בתוך הנוזל).
- מסננים את הנקניקיות ומייבשים היטב בנייר סופג. מחממים מחבת גריל חשמלית או מחבת פסים ומטגנים 3-2 מכל צד, עד לקבלת פסי חריכה.
- מגישים עם לחמניות, כרוב כבוש וקטשופ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן