-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4734.3 קק״ל 18937.1 קק״לפחמימות 38.6 גרם 154.3 גרםשומן 513.1 גרם 2052.2 גרםנתרן 665.9 מ״ג 2663.7 מ״גחלבון 9.4 גרם 37.6 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרםשומן רווי 37.1 גרם 148.4 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 33.2 מ״ג 132.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 141.1 מ״ג 564.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות4734
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4734.3 קק״ל 18937.1 קק״לפחמימות 38.6 גרם 154.3 גרםשומן 513.1 גרם 2052.2 גרםנתרן 665.9 מ״ג 2663.7 מ״גחלבון 9.4 גרם 37.6 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרםשומן רווי 37.1 גרם 148.4 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״גסידן 33.2 מ״ג 132.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 141.1 מ״ג 564.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 4734 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
1 ביצה L
-
2 כפות ממרח פסטו
-
2 ליטר שמן קנולה
משרה
-
3 כפות שמן זית
-
3 כפות מיץ ליים
-
1 שן שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
פירורי לחם מתובלים
-
1 שקית פירורי לחם
-
1 גבעול טימין טרי
-
1 גבעול רוזמרין
-
3 עלי מרווה
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את חזות העוף כחצי שעה.
- טורפים את הביצה והפסטו בצלחת עמוקה.
- שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.
- קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים עם פירורי הלחם.
- במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 1 ס”מ.
- מוציאים את חזות העוף מהמשרה.
- טובלים כל חזה עוף בביצה ואז בפירורי לחם.
- כשהשמן חם מכניסים את חזות העוף המצופים ומטגנים אותם 3-4 דקות מכל צד עד שהם משחימים היטב.
- מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- מגישים בצלחות מהממות האלה למשל.
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את חזות העוף כחצי שעה.
- טורפים את הביצה והפסטו בצלחת עמוקה.
- שמים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה.
- קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים עם פירורי הלחם.
- במחבת גדולה מחממים שמן בגובה 1 ס”מ.
- מוציאים את חזות העוף מהמשרה.
- טובלים כל חזה עוף בביצה ואז בפירורי לחם.
- כשהשמן חם מכניסים את חזות העוף המצופים ומטגנים אותם 3-4 דקות מכל צד עד שהם משחימים היטב.
- מוציאים ומניחים על נייר סופג.
- מגישים בצלחות מהממות האלה למשל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
שמן קנולה לא בריא. לא צריך שני סוגי שמן. פסטו, עשבים.זה לא מתכון לשניצל
היי רונית, אפשר להמיר לשמן אחר לטיגון, לבחירתך