-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 539.1 קק״ל 2156.5 קק״לפחמימות 44.8 גרם 179.1 גרםשומן 22.5 גרם 90.2 גרםנתרן 2174.4 מ״ג 8697.7 מ״גחלבון 38.7 גרם 154.8 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.8 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.6 גרםכולסטרול 77.4 מ״ג 309.6 מ״גסידן 54.0 מ״ג 215.9 מ״גברזל 2.0 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 1025.4 מ״ג 4101.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות539
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 539.1 קק״ל 2156.5 קק״לפחמימות 44.8 גרם 179.1 גרםשומן 22.5 גרם 90.2 גרםנתרן 2174.4 מ״ג 8697.7 מ״גחלבון 38.7 גרם 154.8 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.8 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.6 גרםכולסטרול 77.4 מ״ג 309.6 מ״גסידן 54.0 מ״ג 215.9 מ״גברזל 2.0 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 1025.4 מ״ג 4101.5 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 539 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב סויה
-
4 כפות שמן זית
-
6 שיני שום
-
1 כוס רוטב סויה
-
1/2 כוס דבש
-
1 כפית שמן שומשום
שעועית
-
400 גרם שעועית ירוקה קפואה
-
1 חופן פטרוזיליה
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-230 מעלות במצב טורבו או על החום הכי גבוה.
- קולפים ופורסים דק את השום. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה.
- חולטים את השעועית במים רותחים עם מלח. מסננים ושומרים בצד.
- מכינים את השעועית: מחממים את השמן בסיר בינוני, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הסויה, הדבש ושמן השומשום ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
- מוסיפים את השעועית, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות. מכבים את האש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים קלות. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מכינים את הדגים: מתבלים את הדגים בשמן זית ומלח גס. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם העור כלפי מעלה ומכניסים לתנור במדף העליון ביותר. צולים 7 דקות, או עד שהעור פריך במיוחד.
- מניחים על צלחות הגשה כמות נדיבה של השעועית ומעל מניחים את הדג עם העור כלפי מעלה. מזלפים כמה טיפות שמן שומשום ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-230 מעלות במצב טורבו או על החום הכי גבוה.
- קולפים ופורסים דק את השום. קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה.
- חולטים את השעועית במים רותחים עם מלח. מסננים ושומרים בצד.
- מכינים את השעועית: מחממים את השמן בסיר בינוני, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הסויה, הדבש ושמן השומשום ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
- מוסיפים את השעועית, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות. מכבים את האש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים קלות. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מכינים את הדגים: מתבלים את הדגים בשמן זית ומלח גס. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם העור כלפי מעלה ומכניסים לתנור במדף העליון ביותר. צולים 7 דקות, או עד שהעור פריך במיוחד.
- מניחים על צלחות הגשה כמות נדיבה של השעועית ומעל מניחים את הדג עם העור כלפי מעלה. מזלפים כמה טיפות שמן שומשום ומגישים.
הערות
- כל פילה דג לבן יכול להתאים, במיוחד מוסר ים
הערות
- כל פילה דג לבן יכול להתאים, במיוחד מוסר ים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכון שווה , ממש אלגנטי ומושלם במינימום מאמץ!