-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 887.5 קק״ל 3549.9 קק״לפחמימות 81.8 גרם 327.4 גרםסוכר 4.2 גרם 16.6 גרםשומן 41.8 גרם 167.2 גרםנתרן 1627.7 מ״ג 6510.8 מ״גחלבון 43.8 גרם 175.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרםכולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״גסידן 46.2 מ״ג 185.0 מ״גברזל 6.8 מ״ג 27.1 מ״גאשלגן 884.0 מ״ג 3535.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות888
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 887.5 קק״ל 3549.9 קק״לפחמימות 81.8 גרם 327.4 גרםסוכר 4.2 גרם 16.6 גרםשומן 41.8 גרם 167.2 גרםנתרן 1627.7 מ״ג 6510.8 מ״גחלבון 43.8 גרם 175.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרםכולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״גסידן 46.2 מ״ג 185.0 מ״גברזל 6.8 מ״ג 27.1 מ״גאשלגן 884.0 מ״ג 3535.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 888 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג אסאדו2 רצעות אסאדו
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 סלסילה בצל שאלוט
-
1 ראש שום
-
5 גבעולי טימין טרי
רוטב
-
1/2 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כוס רוטב סויה בסגנון סיני
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית כורכום
-
2 כפות סילאן
-
1/4 כוס שמן זיתאו שמן זרעי ענבים
-
1 כוס מים
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
- מסדרים את נתחי האסאדו בתבנית מלבנית.
- מקלפים את בצלי השאלוט ואת שיני השום.
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל בינוני ומסדרים בתבנית יחד עם בצלי השאלוט ושיני השום.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד ויוצקים על הבשר והירקות שבתבנית. ניתן להוסיף מלמעלה עוד כמה זילופים של רוטב צ’ילי מתוק.
- מוסיפים את גבעולי הטימין ומכסים היטב בנייר אפייה ונייר כסף.
- מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. לאחר 40 דקות מורידים את חום התנור ל-170 מעלות למשך 4 שעות נוספות.
- מוציאים ומגישים מיד. בתאבון וחג שמח.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
- מסדרים את נתחי האסאדו בתבנית מלבנית.
- מקלפים את בצלי השאלוט ואת שיני השום.
- מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל בינוני ומסדרים בתבנית יחד עם בצלי השאלוט ושיני השום.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד ויוצקים על הבשר והירקות שבתבנית. ניתן להוסיף מלמעלה עוד כמה זילופים של רוטב צ’ילי מתוק.
- מוסיפים את גבעולי הטימין ומכסים היטב בנייר אפייה ונייר כסף.
- מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. לאחר 40 דקות מורידים את חום התנור ל-170 מעלות למשך 4 שעות נוספות.
- מוציאים ומגישים מיד. בתאבון וחג שמח.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
עשיתי בדיוק כמו במתכון ונשרף לי הכל!!
הי רחלי, מצטערים לשמוע. איפה את חושבת שהיתה לך טעות?
מהמם