-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.6 קק״ל 3745.9 קק״לפחמימות 24.8 גרם 247.7 גרםשומן 20.8 גרם 207.9 גרםנתרן 345.7 מ״ג 3456.7 מ״גחלבון 10.8 גרם 107.6 גרםסיבים תזונתיים 16.6 גרם 166.3 גרםשומן רווי 2.5 גרם 24.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 312.4 מ״ג 3124.1 מ״גברזל 2.4 מ״ג 24.4 מ״גאשלגן 2060.9 מ״ג 20608.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 17.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות375
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.6 קק״ל 3745.9 קק״לפחמימות 24.8 גרם 247.7 גרםשומן 20.8 גרם 207.9 גרםנתרן 345.7 מ״ג 3456.7 מ״גחלבון 10.8 גרם 107.6 גרםסיבים תזונתיים 16.6 גרם 166.3 גרםשומן רווי 2.5 גרם 24.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 312.4 מ״ג 3124.1 מ״גברזל 2.4 מ״ג 24.4 מ״גאשלגן 2060.9 מ״ג 20608.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 17.3 מ״גסגור
כמה אפשר לאכול סלט ירוק שיש בו רק עלים וירקות? קבלו מתכון של סלט ירוק מושלם ומיוחד! סלט עם טוויסט קראנצ’י – שבבי חומוס טופו מטוגנים, עשירים בחלבון ובטעם.
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 375 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
טופו חומוס
-
2 חבילות טופו חומוס
-
לטיגון עמוק
סלט
-
4 ראשי חסה סלנובה
-
חופן עלים
-
4 גבעולי סלרי
-
1 יחידה בצל סגולקטן, חתוך לרצועות דקות
-
2 יחידות תפוחי עץ גרני סמיטמגולענים, חתוכים לפרוסות
-
4 יחידות צנוניותפרוסות דק
-
1 1/2 כוסות אגוזי פקאן
רוטב
-
8 כפות שמן זית
-
4 כפות סילאןאו מייפל
-
2 כפיות חרדל דיז’ון
-
מלימון שלם
-
1 כפית מלח דק
-
קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את הטופו: מגרדים את טופו החומוס בפומפייה לשבבים ארוכים.
- מניחים בסיר נייר אפייה עגול הנמל, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך הסיר נשאר נקי). מטגנים את שבבי טופו החומוס במשך 4 דקות, עד שהם קריספיים, אך עדיין שומרים על צבעם הבהיר.
- מעבירים את השבבים המטוגנים בעזרת מלקחיים לצלחת עם נייר סופג ואם נשארו עוד שבבים בסיר, אוספים אותם עם מסננת או עם כף מחוררת.
- מכינים את הסלט: מערבבים בקערה גדולה את כל מוצרי הסלט.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל רכיבי הרוטב עד שנוצר ממרח אחיד.
- מערבבים את הסלט עם הרוטב ומגישים עם הרבה טופו חומוס מטוגן מעל.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- מכינים את הטופו: מגרדים את טופו החומוס בפומפייה לשבבים ארוכים.
- מניחים בסיר נייר אפייה עגול הנמל, יוצקים לתוכו את השמן ומחממים (כך הסיר נשאר נקי). מטגנים את שבבי טופו החומוס במשך 4 דקות, עד שהם קריספיים, אך עדיין שומרים על צבעם הבהיר.
- מעבירים את השבבים המטוגנים בעזרת מלקחיים לצלחת עם נייר סופג ואם נשארו עוד שבבים בסיר, אוספים אותם עם מסננת או עם כף מחוררת.
- מכינים את הסלט: מערבבים בקערה גדולה את כל מוצרי הסלט.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל רכיבי הרוטב עד שנוצר ממרח אחיד.
- מערבבים את הסלט עם הרוטב ומגישים עם הרבה טופו חומוס מטוגן מעל.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.