תפוח אדמה בתנור ב-10 דקות! מתכון נהדר של עומר מילר ותמרה אהרוני
לכל אחד יש את הגרסה שלו של תפוח אדמה בתנור, קבלו את המתכון של תמרה אהרוני ועומר מילר. רק כמה שלבים פשוטים ויש לכם תפוח אדמה מושלם
לכל אחד יש את הגרסה שלו של תפוח אדמה בתנור, קבלו את המתכון של תמרה אהרוני ועומר מילר. רק כמה שלבים פשוטים ויש לכם תפוח אדמה מושלם
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.5 קק״ל 2829.3 קק״לפחמימות 18.7 גרם 373.7 גרםשומן 6.1 גרם 122.7 גרםנתרן 379.0 מ״ג 7580.8 מ״גחלבון 1.8 גרם 36.8 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 37.3 גרםשומן רווי 0.8 גרם 16.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.8 מ״ג 195.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 328.9 מ״ג 6577.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה
-
קלוריות142
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.5 קק״ל 2829.3 קק״לפחמימות 18.7 גרם 373.7 גרםשומן 6.1 גרם 122.7 גרםנתרן 379.0 מ״ג 7580.8 מ״גחלבון 1.8 גרם 36.8 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 37.3 גרםשומן רווי 0.8 גרם 16.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.8 מ״ג 195.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 328.9 מ״ג 6577.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
רק 10 דקות הכנה ויש לכם תפוח אדמה בתנור. תפוחי אדמה בתנור הם מתכון בסיסי, שכל אחד חייב לדעת להכין. מדובר במתכון טעים, טבעוני וקל להכנה. טימין ורוזמרין מככבים במתכון שלפניכם, בשילוב עם שום כתוש, מלח גס, פלפל שחור – ושמן זית כמובן. הכי פשוט, הכי טעים, פשוט תפוח אדמה אפוי, קריספי ומושלם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 142 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ק"ג תפוחי אדמה קטניםחצויים לאורך
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- חוצים תפוחי אדמה קטנים לחצאים.
- מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה - סנו ומניחים בתוכה את תפוחי האדמה.
- קוצצים מעט תימין ורוזמרין.
- מפזרים מעל תפוחי האדמה את הכל - שום כתוש, תימין, רוזמרין, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור ומעסים את התערובת לתוך כל תפוח אדמה.
- מכניסים לתנור ל 40-50 דק’.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- חוצים תפוחי אדמה קטנים לחצאים.
- מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה - סנו ומניחים בתוכה את תפוחי האדמה.
- קוצצים מעט תימין ורוזמרין.
- מפזרים מעל תפוחי האדמה את הכל - שום כתוש, תימין, רוזמרין, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור ומעסים את התערובת לתוך כל תפוח אדמה.
- מכניסים לתנור ל 40-50 דק’.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- יום העצמאות
- ל"ג בעומר
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני שבועות
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- פיקניק
- תוספות
- תפוחי אדמה