-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 138.9 קק״ל 2777.5 קק״לפחמימות 14.9 גרם 297.4 גרםשומן 8.2 גרם 164.6 גרםנתרן 6.2 מ״ג 124.6 מ״גחלבון 1.5 גרם 29.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.1 גרםשומן רווי 5.3 גרם 105.9 גרםכולסטרול 1.0 מ״ג 20.0 מ״גסידן 19.4 מ״ג 388.6 מ״גברזל 1.4 מ״ג 27.7 מ״גאשלגן 133.1 מ״ג 2662.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 12.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 8 שעות
-
קלוריות139
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 138.9 קק״ל 2777.5 קק״לפחמימות 14.9 גרם 297.4 גרםשומן 8.2 גרם 164.6 גרםנתרן 6.2 מ״ג 124.6 מ״גחלבון 1.5 גרם 29.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 32.1 גרםשומן רווי 5.3 גרם 105.9 גרםכולסטרול 1.0 מ״ג 20.0 מ״גסידן 19.4 מ״ג 388.6 מ״גברזל 1.4 מ״ג 27.7 מ״גאשלגן 133.1 מ״ג 2662.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 12.1 מ״גסגור
הם טבעוניים, יפהפיים ורק נראים כאילו נקנו בחנות. מתכון קליל ומהיר להכנת חטיפי גלידה טבעונית מקושטים ומושקעים שיעשו רושם על האורחים שלכם ויגרפו מחמאות!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 8 שעות | קלוריות 139 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידוניות
-
2 כוסות מוצר סויה לבישול 14% שומן אלפרו
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
200 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן סויה
ציפוי
-
200 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאת קקאואו שמן סויה
-
50 גרם שוקולד לבןפרווה
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד ומוסיפים לו את השמן לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
- מוזגים את שמנת הסויה לקערת מיקסר, מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים לתערובת אוורירית.
- מוזגים את השוקולד המומס לשמנת המוקצפת ומערבבים בעזרת מטרפה.
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
- מקפיאים במשך שמונה שעות ועדיף למשך לילה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים יחד במיקרוגל שוקולד מריר וחמאת קקאו.
- מחלצים את מלבן התערובת הקפואה מתבנית האינגליש קייק.
- בעזרת סכין שהשרנו לחימום במים רותחים, חותכים את המלבן לקוביות שוות, כמו כן, בין חיתוך לחיתוך ננגב את הסכין בנייר סופג ונוודא שהיא חמימה ויבשה.
- בעזרת קיסם טובלים כל חטיף גלידה טבעונית בציפוי השוקולד.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ובעזרת כפית מזלפים מעל חטיפי הגלידה הטבעונית לקישוט.
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד ומוסיפים לו את השמן לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
- מוזגים את שמנת הסויה לקערת מיקסר, מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים לתערובת אוורירית.
- מוזגים את השוקולד המומס לשמנת המוקצפת ומערבבים בעזרת מטרפה.
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
- מקפיאים במשך שמונה שעות ועדיף למשך לילה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים יחד במיקרוגל שוקולד מריר וחמאת קקאו.
- מחלצים את מלבן התערובת הקפואה מתבנית האינגליש קייק.
- בעזרת סכין שהשרנו לחימום במים רותחים, חותכים את המלבן לקוביות שוות, כמו כן, בין חיתוך לחיתוך ננגב את הסכין בנייר סופג ונוודא שהיא חמימה ויבשה.
- בעזרת קיסם טובלים כל חטיף גלידה טבעונית בציפוי השוקולד.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן ובעזרת כפית מזלפים מעל חטיפי הגלידה הטבעונית לקישוט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מה זה מוצר סויה 14%?, לא מוצאת בחנוניות גם לא טבע, קרם קוקוס זה טוב?
מוצר סויה 14% של חברת אלפרו, ניתן למצוא בסופרמרקט ובחנויות טבע
אכין לבני ביתי הטבעוניים