5 מצרכים 10 דקות עבודה: שניצלוני ברוקולי בתנור

זה מהיר, זה קליל, זה טעים וזה הולך להכנס לתפריט הקבוע שלכם! כדורי ברוקולי קטנים מתפצחים מבחוץ ונימוחים מבפנים בעשר דקות עבודה
זה מהיר, זה קליל, זה טעים וזה הולך להכנס לתפריט הקבוע שלכם! כדורי ברוקולי קטנים מתפצחים מבחוץ ונימוחים מבפנים בעשר דקות עבודה
  • יעל טל
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    21
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.8 קק״ל 622.6 קק״ל
    פחמימות 1.8 גרם 53.7 גרם
    שומן 0.9 גרם 27.1 גרם
    נתרן 63.7 מ״ג 1912.1 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 38.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 619.1 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 357.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 11.6 מ״ג 348.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    21
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.8 קק״ל 622.6 קק״ל
    פחמימות 1.8 גרם 53.7 גרם
    שומן 0.9 גרם 27.1 גרם
    נתרן 63.7 מ״ג 1912.1 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 38.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 619.1 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 357.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 11.6 מ״ג 348.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור

הימים האלה בבית לא פשוטים לאף אחד, בטח לא לאמא כמוני שמטפלת בשני ילדים מהממים, שהופכים להיות קצת פחות חמודים כשהם סגורים בבית ומטפסים על הקירות. אז מה עושים בקייטנת הקורונה של אמא? מבשלים!

אני משתדלת להכניס לאוכל של הילדים שלי כמה שיותר חומרים טובים, כי כל החופש הזה הוא ממש לא תירוץ להעמיס על הגוף אוכל מתועש ומזיק. אז הנה שניצלוני הברוקולי הירקרקים של אלה ומיכאל, שהפכו להיות הסו-שפים שלי, או בעצם, אני הסו-שפית שלהם.

יאללה, שיגמר כבר! אני רוצה את החיים שלי בחזרה!

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
יעל טל
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מפשירים את הברוקולי הקפוא או חולטים את הברוקולי הטרי וקוצצים דק דק.
  2. מכניסים לקערה את הברוקולי, הביצים, הגבינות, פירורי הלחם,המלח והפלפל.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מכדררים את התערובת לכדורים עגולים או לאליפסות ומניחים על גבי התבנית.
  5. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות, מוציאים בזהירות, הופכים ואופים עוד 10 דקות.
  6. מגישים עם יוגורט, קטשופ או כל מטבל שאוהבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
5 מצרכים 10 דקות עבודה: שניצלוני ברוקולי בתנור

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    לילי בן זכאי

    יצא טעים מאוד!!! איזה יופי של מתכון גם בריא וגם היה לנו ממש טעים

    Avatar
    מירי

    חייבת להכין נשמע ממש פשוט ונראה מעולה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות