5 מצרכים 10 דקות עבודה: שניצלוני ברוקולי בתנור

זה מהיר, זה קליל, זה טעים וזה הולך להכנס לתפריט הקבוע שלכם! כדורי ברוקולי קטנים מתפצחים מבחוץ ונימוחים מבפנים בעשר דקות עבודה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

הימים האלה בבית לא פשוטים לאף אחד, בטח לא לאמא כמוני שמטפלת בשני ילדים מהממים, שהופכים להיות קצת פחות חמודים כשהם סגורים בבית ומטפסים על הקירות. אז מה עושים בקייטנת הקורונה של אמא? מבשלים!

אני משתדלת להכניס לאוכל של הילדים שלי כמה שיותר חומרים טובים, כי כל החופש הזה הוא ממש לא תירוץ להעמיס על הגוף אוכל מתועש ומזיק. אז הנה שניצלוני הברוקולי הירקרקים של אלה ומיכאל, שהפכו להיות הסו-שפים שלי, או בעצם, אני הסו-שפית שלהם.

יאללה, שיגמר כבר! אני רוצה את החיים שלי בחזרה!

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הברוקולי הקפוא או חולטים את הברוקולי הטרי וקוצצים דק דק.
  2. מכניסים לקערה את הברוקולי, הביצים, הגבינות, פירורי הלחם,המלח והפלפל.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מכדררים את התערובת לכדורים עגולים או לאליפסות ומניחים על גבי התבנית.
  5. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות, מוציאים בזהירות, הופכים ואופים עוד 10 דקות.
  6. מגישים עם יוגורט, קטשופ או כל מטבל שאוהבים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 19.2 קק״ל 575.7 קק״ל
פחמימות 1.7 גרם 51.6 גרם
שומן 0.8 גרם 23.6 גרם
נתרן 62.8 מ״ג 1883.3 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 35.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.0 גרם
שומן רווי 0.3 גרם 10.5 גרם
כולסטרול 17.9 מ״ג 535.9 מ״ג
סידן 11.7 מ״ג 350.8 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״ג
אשלגן 11.1 מ״ג 332.9 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody