רקע למתחם סוגת
קאבר דסקטופ סוגת

סירות חסה ממולאות תבשיל ירקות וחומוס

מנה ראשונה מעלפת של סירות חסה ממולאות. תבשיל ירקות מתובל היטב, שמגישים בתוך עלי חסה רעננים עם רוטב בניחוח אסיאתי
מנה ראשונה מעלפת של סירות חסה ממולאות. תבשיל ירקות מתובל היטב, שמגישים בתוך עלי חסה רעננים עם רוטב בניחוח אסיאתי
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 15 שעות
  • קלוריות
    83
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 83.2 קק״ל 832.2 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 105.2 גרם
    שומן 3.8 גרם 38.1 גרם
    נתרן 342.2 מ״ג 3421.6 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 26.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 2.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.3 מ״ג 323.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 212.2 מ״ג 2122.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 15 שעות
  • קלוריות
    83
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 83.2 קק״ל 832.2 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 105.2 גרם
    שומן 3.8 גרם 38.1 גרם
    נתרן 342.2 מ״ג 3421.6 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 26.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 25.8 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 2.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.3 מ״ג 323.2 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 212.2 מ״ג 2122.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חסה

תבשיל

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים בקערה מלאה מים את גרגירי החומוס למשך לילה. מסננים ומבשלים במים כשעתיים, עד לריכוך.
  2. שוטפים את עלי החסה, מייבשים, ושומרים בשקית זיפר ששומרת על הטריות עד ההגשה.
  3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים כ-15 דקות על אש בינונית-נמוכה עד שהם רכים ושחומים. מתבלים במלח ופלפל.
  4. מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את הקולורבי ומטגנים 2-3 דקות נוספות.
  5. מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים, מתבלים בסויה, שום, דבש ושמן שומשום ומטגנים כ-10 דקות. מכבים את האש, מעבירים לקערה ומכסים בכיסוי ניילון עד ההגשה.
  6. מערבבים היטב את חומרי הרוטב.
  7. מרכיבים את המנה: ממלאים כל עלה של חסה ב-2 כפות מהתבשיל כשהוא פושר ומקשטים בשקדים קלויים ובצל ירוק. מזלפים כפית מהרוטב ואוכלים מיד.
סירות חסה ממולאות1
סירות חסה ממולאות תבשיל ירקות וחומוס. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות