קטנים ומטריפים: נשנושי דפי אורז עם ירקות ומוצרלה

מגניבים וקטנים, כאלה שלא תרצו להפסיק לנשנש! נשנושי דפי אורז עם כרוב, גזר וכוסברה או עם מוצרלה ברוטב מהמם במיוחד!
מגניבים וקטנים, כאלה שלא תרצו להפסיק לנשנש! נשנושי דפי אורז עם כרוב, גזר וכוסברה או עם מוצרלה ברוטב מהמם במיוחד!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 219.0 קק״ל 876.1 קק״ל
    פחמימות 5.2 גרם 20.8 גרם
    שומן 14.9 גרם 59.6 גרם
    נתרן 49.6 מ״ג 198.3 מ״ג
    חלבון 16.6 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 32.2 גרם
    כולסטרול 38.7 מ״ג 154.8 מ״ג
    סידן 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 38.0 מ״ג 151.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 219.0 קק״ל 876.1 קק״ל
    פחמימות 5.2 גרם 20.8 גרם
    שומן 14.9 גרם 59.6 גרם
    נתרן 49.6 מ״ג 198.3 מ״ג
    חלבון 16.6 גרם 66.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 32.2 גרם
    כולסטרול 38.7 מ״ג 154.8 מ״ג
    סידן 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 38.0 מ״ג 151.9 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

איזה מתכון מושלם לפתיחת סעודה אסייתית מהסרטים! קבלו מתכון מנצח של שיפודי נשנושי דפי אורז במילוי מגוון ירקות או גבינת מוצרלה נמתחת שכולם ירצו לאכול מהם עוד ועוד! כזו מנה טעימה ומפתיעה לא טעמתם מעולם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דפי אורז

מילוי ירקות

מילוי גבינה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. גוזרים בעזרת מספריים את דפי האורז באמצע כך שייווצרו שתי רצועות מכל דף אורז.
  2. טובלים כל רצועה במים למשך דקה, עד שדף האורז מעט מתרכך, ומניחים על משטח העבודה.
  3. מילוי הירקות: מניחים את עלי הכוסברה לאורך דף האורז, מניחים בקצה מעט מהכרוב והגזר ומגלגלים את הדף לרולדה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
  4. מילוי הגבינה: מניחים בקצה דף האורז חצי אצבע מוצרלה ומגלגלים את הדף לרולדה שעוטפת את כל הגבינה. מועכים בעזרת האצבעות את הקצוות של דפי האורז כדי שהגבינה לא תנזל בזמן הטיגון.
  5. משפדים על יקיטורי (שיפודים קטנים) שלוש רולדות של דפי אורז.
  6. מכינים את הרוטב: מוסיפים למחבת את כל המרכיבים של הרוטב ומערבבים בעזרת מרית.
  7. מוסיפים את שיפודי היקיטורי למחבת, מטגנים אותם ברוטב משני הצדדים במשך 2 דקות ומגישים.
נשנושי דפי אורז1
נשנושי דפי אורז. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות