משק ויילר רקע

שווארמה צמחונית ונשנושים: צלחת מושלמת ליום העצמאות ופיתה בצד

טופו מוקפץ בטעם שווארמה, עם טחינה, מלא סלטים מסביב וחצאי פיתה. מה צריך יותר מזה? באמת ששום דבר. יום עצמאות שמח!
טופו מוקפץ בטעם שווארמה, עם טחינה, מלא סלטים מסביב וחצאי פיתה. מה צריך יותר מזה? באמת ששום דבר. יום עצמאות שמח!
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    880
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 879.8 קק״ל 7038.7 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 164.1 גרם
    שומן 85.6 גרם 684.4 גרם
    נתרן 602.0 מ״ג 4815.7 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 79.1 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 53.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 129.1 מ״ג 1033.0 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 946.9 מ״ג 7575.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    880
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 879.8 קק״ל 7038.7 קק״ל
    פחמימות 20.5 גרם 164.1 גרם
    שומן 85.6 גרם 684.4 גרם
    נתרן 602.0 מ״ג 4815.7 מ״ג
    חלבון 4.8 גרם 38.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 79.1 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 53.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 129.1 מ״ג 1033.0 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 946.9 מ״ג 7575.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור

תומר אומנסקי מכין שווארמה לכל הצמחונים שמתגעגעים! בזכות הטופו של משק ויילר ותבלין שווארמה, נוצרת ארוחת צהריים מושלמת ליום העצמאות, גם באווירת המנגל וגם עשירה בחלבון, בריאה ומספקת עם מלא מלא סלטים בצד.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שווארמה

טחינה

סלט כרוב

סלט ירקות

חציל מטוגן


אופן הכנה

  1. מכינים את השווארמה: פותחים את הטופו ומייבשים היטב באמצעות נייר סופג.
  2. פורסים לפרוסות דקות ואותן חותכים לרצועות.
  3. במחבת עם רבע כוס שמן מטגנים את רצועות הטופו עד להזהבה.
  4. מעבירים לכלי נפרד, מוסיפים את יתרת השמן פנימה ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את הטופו למחבת ומתבלים היטב במלח, פלפל ותבלין לבחירתנו. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מכינים את הכרוב: פורסים את הכרוב דק, מערבבים ומתבלים בחומץ ושמן.
  7. מכינים את סלט הירקות: קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות, מתבלים ומערבבים.
  8. מכינים טחינה: מערבבים את כל החומרים יחד, מוסיפים מים בהתאם למרקם שאוהבים.
  9. פורסים את החציל לפרוסות דקות, מטגנים בשמן חם משני הצדדים. מעבירים את החציל המטוגן לנייר סופג וממליחים.
  10. מרכיבים הכול לצלחת הגשה ובתיאבון!

    שווארמה צמחונית. צילום: תומר אומנסקי
    שווארמה צמחונית. צילום: תומר אומנסקי

הערות

  • להגשה: פיתה חתוכה לחצאים, חמוצים וכל תוספת אחרת שמתחשק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שווארמה צמחונית ונשנושים: צלחת מושלמת ליום העצמאות ופיתה בצד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות