5 מצרכים 10 דקות הכנה: גלידת שוקולד ויוגורט שילדים אוהבים

יעל טל מכינה גלידה ביתית במינימום מצרכים וזמן עבודה! גלידת שוקולד יוגורט עם אבקת קקאו ואיזה שוקולד שאוהבים, לפינוק קיצי ומתוק שכולם יאהבו לזלול
יעל טל מכינה גלידה ביתית במינימום מצרכים וזמן עבודה! גלידת שוקולד יוגורט עם אבקת קקאו ואיזה שוקולד שאוהבים, לפינוק קיצי ומתוק שכולם יאהבו לזלול
  • יעל טל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.4 קק״ל 405.5 קק״ל
    פחמימות 5.9 גרם 23.8 גרם
    שומן 1.4 גרם 5.5 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 7.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 52.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 154.6 מ״ג 618.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.4 קק״ל 405.5 קק״ל
    פחמימות 5.9 גרם 23.8 גרם
    שומן 1.4 גרם 5.5 גרם
    נתרן 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    חלבון 2.0 גרם 7.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 52.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 154.6 מ״ג 618.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור

אין כמו גלידה שמכינים בבית. יעל טל לקחה מצרכים שיש במקרר והכינה גלידת יוגורט שוקולד נהדרת שאין ילד שלא יזלול. אוהבים את השילוב של שוקולד ומנטה? הוסיפו כמה עלי מנטה למסה ותקבלו גלידה סופר מרעננת.

גלידת שוקולד ויוגורט

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
יעל טל
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מעבירים את כל המצרכים למעבד המזון (אפשר גם עם בלנדר מוט) ומפעילים בפולסים בשלב הראשון כדי שאבקת הקקאו “תירטב” מהיוגורט.
  2. ממשיכים בערבול עד שהתערובת חלקה ואחידה (מדי פעם אפשר להיעזר בכף או לקקן לניקוי הדפנות).
  3. מוסיפים את שברי השוקולד לתערובת ומקפלים בעזרת לקקן לתערובת.
  4. מעבירים לתבנית פיירקס ומכניסים למקפיא.
  5. אחרי כשעה מוציאים את התבנית מהמקפיא ומערבבים מעט את הגבישים הקפואים עם התערובת שעדיין לא קפאה לחלוטין. מכסים בניילון נצמד ומחזירים למקפיא למספר שעות (רצוי לילה) עד שהתערובת קפואה לחלוטין.
  6. מומלץ להגיש בקעריות שמקררים מראש ולקשט במעט אבקת קקאו, שברי מקופלת, רוטב שוקולד או כל דבר מתוק שאוהבים.

    גלידת שוקולד יוגורט. צילום: יעל טל
    גלידת שוקולד יוגורט, כל הילדים אוהבים אותה!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
5 מצרכים 10 דקות הכנה: גלידת שוקולד ויוגורט שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות