אטריות אודון ברוטב חמאה חומה ומיסו

מנת הטיקטוק שלא מאכזבת! אטריות אודון ברוטב חמאה חומה ומיסו עם המון פרמזן וביצה רכה שלא תוכלו להפסיק לאכול!
מנת הטיקטוק שלא מאכזבת! אטריות אודון ברוטב חמאה חומה ומיסו עם המון פרמזן וביצה רכה שלא תוכלו להפסיק לאכול!
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    726
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 726.2 קק״ל 1452.4 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 32.4 גרם
    שומן 61.8 גרם 123.6 גרם
    נתרן 998.5 מ״ג 1997.0 מ״ג
    חלבון 28.7 גרם 57.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 37.7 גרם 75.5 גרם
    כולסטרול 279.9 מ״ג 559.7 מ״ג
    סידן 665.2 מ״ג 1330.5 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 293.1 מ״ג 586.3 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    726
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 726.2 קק״ל 1452.4 קק״ל
    פחמימות 16.2 גרם 32.4 גרם
    שומן 61.8 גרם 123.6 גרם
    נתרן 998.5 מ״ג 1997.0 מ״ג
    חלבון 28.7 גרם 57.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 37.7 גרם 75.5 גרם
    כולסטרול 279.9 מ״ג 559.7 מ״ג
    סידן 665.2 מ״ג 1330.5 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 293.1 מ״ג 586.3 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
Studio R.Y
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות: מכינים את האטריות בהתאם להוראות על האריזה ומניחים בצד, ושמרים כוס ממי הפסטה לשימוש ברוטב.
  2. מכינים את הביצה הרכה: מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הביצה במים הרותחים למשך 6 דקות לקבלת מרקם רך ונוזלי, ומעבירים מיד למי קרח כדי לעצור את הבישול של הביצה.
  3. במחבת רחבה ממיסים את החמאה ונותנים לה להתבשל על אש בינונית עד שהיא מעט נשרפת ומתקבל ריח ארומתי של חמאה שרופה.
  4. חותכים את בצלי השאלוט לטבעות ומוסיפים למחבת, מטגנים כ-2-3 דקות עד לשקיפות.
  5. מוסיפים שום וכוס של מי פסטה ומערבבים. מוסיפים כף של מחית המיסו יחד עם מיץ מלימון שלם ומערבבים עד לאיחוד.
  6. מוסיפים למחבת את איטריות האודון המוכנות ומערבבים עד שכל האטריות מכוסות היטב ברוטב. מפזרים פרמזן מגורר ואצת נורי מפוררת ומערבבים.
  7. מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את הביצה הרכה שהכנו קודם, ומגישים (אפשר להוסיף מעט פרמזן גם מלמעלה). בתאבון.
אטריות אודון ברוטב חמאה חומה ומיסו1
אטריות אודון ברוטב חמאה חומה ומיסו. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות