ארטיק פיצה – היישר מהטיקטוק אליכם לצלחת!
עוד מתכון להיט מבית היוצר של טיקטוק - ארטיק פיצה: פיצה על מקל מבצק פריך, ממולא בגבינה מגוררת ורוטב עגבניות. ללקק את האצבעות!
עוד מתכון להיט מבית היוצר של טיקטוק - ארטיק פיצה: פיצה על מקל מבצק פריך, ממולא בגבינה מגוררת ורוטב עגבניות. ללקק את האצבעות!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1464.4 קק״ל 4393.3 קק״לפחמימות 140.1 גרם 420.4 גרםשומן 87.9 גרם 263.7 גרםנתרן 2335.3 מ״ג 7005.8 מ״גחלבון 32.9 גרם 98.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.7 גרםשומן רווי 53.4 גרם 160.3 גרםכולסטרול 48.0 מ״ג 144.1 מ״גסידן 384.3 מ״ג 1153.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 53.5 מ״ג 160.5 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1464
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1464.4 קק״ל 4393.3 קק״לפחמימות 140.1 גרם 420.4 גרםשומן 87.9 גרם 263.7 גרםנתרן 2335.3 מ״ג 7005.8 מ״גחלבון 32.9 גרם 98.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 3.7 גרםשומן רווי 53.4 גרם 160.3 גרםכולסטרול 48.0 מ״ג 144.1 מ״גסידן 384.3 מ״ג 1153.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 53.5 מ״ג 160.5 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1464 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מלוחיםמופשר לילה במקרר, לפי הוראות היצרן
-
3 כפות רוטב עגבניות מוכן
-
1 שקית גבינת מוצרלהמגוררת
-
6 עלי בזיליקום
-
1 חלבון
תוספות
-
או טבעות זיתים או עגבניות פרוסות
אופן הכנה
- פורסים את הבצק על משטח וקורצים ממנו, בעזרת קורצן, 6 יחידות.
- מניחים מקל ארטיק במרכז של 3 יחידות בצק, כך שחצי מקל על הבצק והחצי השני מחוץ לבצק.
- מורחים רוטב עגבניות במרכז הבצק ומשאירים כ-1 ס”מ מהקצוות ללא רוטב.
- מפזרים מוצרלה מגורדת מעל הרוטב ומניחים 2 עלי בזיליקום מעל המוצרלה.
- מורחים את קצוות הבצק בחלבון ומניחים מעל את הבצק הקרוץ הנותר.
- מהדקים היטב את קצוות הארטיק.
- מפזרים מעל הארטיק מעט גבינה ואת התוספת לפיצה.
- אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ-20 דקות.
אופן הכנה
- פורסים את הבצק על משטח וקורצים ממנו, בעזרת קורצן, 6 יחידות.
- מניחים מקל ארטיק במרכז של 3 יחידות בצק, כך שחצי מקל על הבצק והחצי השני מחוץ לבצק.
- מורחים רוטב עגבניות במרכז הבצק ומשאירים כ-1 ס”מ מהקצוות ללא רוטב.
- מפזרים מוצרלה מגורדת מעל הרוטב ומניחים 2 עלי בזיליקום מעל המוצרלה.
- מורחים את קצוות הבצק בחלבון ומניחים מעל את הבצק הקרוץ הנותר.
- מהדקים היטב את קצוות הארטיק.
- מפזרים מעל הארטיק מעט גבינה ואת התוספת לפיצה.
- אופים בתנור בחום של 160 מעלות במשך כ-20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איך אפשר להכין את הבצק הזה?
במתכון השתמשנו בבצק פריך מלוח מוכן שאפשר לרכוש בסופר. אפשר גם להכין, כאן תמצאי מבחר מתכונים לבצק פריך, שימי לב שהבצק צריך להיות מלוח ולא מתוק: https://foody.co.il/?s=%D7%91%D7%A6%D7%A7%20%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9A בהצלחה!