בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים של דניאל עמית
בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים שנאפה ומוגש כבורקס משפחתי ענק. רק לערבב, למלא, לגלגל ולאפות בסיר אחד לקבלת תוצאה מושלמת
בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים שנאפה ומוגש כבורקס משפחתי ענק. רק לערבב, למלא, לגלגל ולאפות בסיר אחד לקבלת תוצאה מושלמת
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3511.2 קק״ל 3511.2 קק״לפחמימות 332.3 גרם 332.3 גרםשומן 394.2 גרם 394.2 גרםנתרן 11574.2 מ״ג 11574.2 מ״גחלבון 300.2 גרם 300.2 גרםסיבים תזונתיים 169.7 גרם 169.7 גרםשומן רווי 274.9 גרם 274.9 גרםכולסטרול 437.2 מ״ג 437.2 מ״גסידן 2229.2 מ״ג 2229.2 מ״גברזל 167.8 מ״ג 167.8 מ״גאשלגן 1238.7 מ״ג 1238.7 מ״גאבץ 1558.7 מ״ג 1558.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות3511
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3511.2 קק״ל 3511.2 קק״לפחמימות 332.3 גרם 332.3 גרםשומן 394.2 גרם 394.2 גרםנתרן 11574.2 מ״ג 11574.2 מ״גחלבון 300.2 גרם 300.2 גרםסיבים תזונתיים 169.7 גרם 169.7 גרםשומן רווי 274.9 גרם 274.9 גרםכולסטרול 437.2 מ״ג 437.2 מ״גסידן 2229.2 מ״ג 2229.2 מ״גברזל 167.8 מ״ג 167.8 מ״גאשלגן 1238.7 מ״ג 1238.7 מ״גאבץ 1558.7 מ״ג 1558.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 3511 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
250 גרם גבינה לבנה 9%
-
200 גרם גבינת קשקבלמגוררת
-
250 גרם גבינה בולגריתאו גבינת פטה
-
1 חציל
-
1 ביצה
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מרככים את החציל: חוצים את החציל לשניים, בוזקים על כל אחד מהחצאים שמן זית ומלח ומבשלים בנינג׳ה על תכנית אפייה במשך כ-15 דקות עד לריכוך.
- מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם הביצה, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
- מקררים את החציל שהתרכך, מקלפים וקוצצים אותו ומוסיפים למלית הגבינות. מערבבים היטב.
- מרכיבים את הבורקס: לוקחים 2 דפי פילו ומברישים בשמן זית או בחמאה מומסת. מניחים שורה מהמילוי בקצה הדפים ומגלגלים לצורת נחש. חוזרים על הפעולה עם דפי פילו נוספים (בכל פעם 2 דפים) עד לסיום המלית.
- מסדרים את נחשי הפילו הממולאים בסיר (בצורת שבלול גדול). מזלפים שמן זית, מפזרים שומשום ומכניסים לנינג’ה על תכנית אפייה למשך כרבע שעה.
אופן הכנה
- מרככים את החציל: חוצים את החציל לשניים, בוזקים על כל אחד מהחצאים שמן זית ומלח ומבשלים בנינג׳ה על תכנית אפייה במשך כ-15 דקות עד לריכוך.
- מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם הביצה, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
- מקררים את החציל שהתרכך, מקלפים וקוצצים אותו ומוסיפים למלית הגבינות. מערבבים היטב.
- מרכיבים את הבורקס: לוקחים 2 דפי פילו ומברישים בשמן זית או בחמאה מומסת. מניחים שורה מהמילוי בקצה הדפים ומגלגלים לצורת נחש. חוזרים על הפעולה עם דפי פילו נוספים (בכל פעם 2 דפים) עד לסיום המלית.
- מסדרים את נחשי הפילו הממולאים בסיר (בצורת שבלול גדול). מזלפים שמן זית, מפזרים שומשום ומכניסים לנינג’ה על תכנית אפייה למשך כרבע שעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
פשוט מכניסה לסיר או על הרשת?
מכניסה לסיר
למי שאין נינג’ה אם אפשר הוראות לתנור רגיל בבקשה ותודה מראש
פשוט לאפות בחום של 180 מעלות 25 -20 דקות.