באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים של דניאל עמית

בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים שנאפה ומוגש כבורקס משפחתי ענק. רק לערבב, למלא, לגלגל ולאפות בסיר אחד לקבלת תוצאה מושלמת
בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים שנאפה ומוגש כבורקס משפחתי ענק. רק לערבב, למלא, לגלגל ולאפות בסיר אחד לקבלת תוצאה מושלמת
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3511.2 קק״ל 3511.2 קק״ל
    פחמימות 332.3 גרם 332.3 גרם
    שומן 394.2 גרם 394.2 גרם
    נתרן 11574.2 מ״ג 11574.2 מ״ג
    חלבון 300.2 גרם 300.2 גרם
    סיבים תזונתיים 169.7 גרם 169.7 גרם
    שומן רווי 274.9 גרם 274.9 גרם
    כולסטרול 437.2 מ״ג 437.2 מ״ג
    סידן 2229.2 מ״ג 2229.2 מ״ג
    ברזל 167.8 מ״ג 167.8 מ״ג
    אשלגן 1238.7 מ״ג 1238.7 מ״ג
    אבץ 1558.7 מ״ג 1558.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    3511
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3511.2 קק״ל 3511.2 קק״ל
    פחמימות 332.3 גרם 332.3 גרם
    שומן 394.2 גרם 394.2 גרם
    נתרן 11574.2 מ״ג 11574.2 מ״ג
    חלבון 300.2 גרם 300.2 גרם
    סיבים תזונתיים 169.7 גרם 169.7 גרם
    שומן רווי 274.9 גרם 274.9 גרם
    כולסטרול 437.2 מ״ג 437.2 מ״ג
    סידן 2229.2 מ״ג 2229.2 מ״ג
    ברזל 167.8 מ״ג 167.8 מ״ג
    אשלגן 1238.7 מ״ג 1238.7 מ״ג
    אבץ 1558.7 מ״ג 1558.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
דניאל עמית
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מרככים את החציל: חוצים את החציל לשניים, בוזקים על כל אחד מהחצאים שמן זית ומלח ומבשלים בנינג׳ה על תכנית אפייה במשך כ-15 דקות עד לריכוך.
  2. מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם הביצה, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
  3. מקררים את החציל שהתרכך, מקלפים וקוצצים אותו ומוסיפים למלית הגבינות. מערבבים היטב.
  4. מרכיבים את הבורקס: לוקחים 2 דפי פילו ומברישים בשמן זית או בחמאה מומסת. מניחים שורה מהמילוי בקצה הדפים ומגלגלים לצורת נחש. חוזרים על הפעולה עם דפי פילו נוספים (בכל פעם 2 דפים) עד לסיום המלית.
  5. מסדרים את נחשי הפילו הממולאים בסיר (בצורת שבלול גדול). מזלפים שמן זית, מפזרים שומשום ומכניסים לנינג’ה על תכנית אפייה למשך כרבע שעה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס פילו במילוי גבינות וחצילים של דניאל עמית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      מכניסה לסיר

    Avatar
    Anat Brodet

    למי שאין נינג’ה אם אפשר הוראות לתנור רגיל בבקשה ותודה מראש

      Avatar
      מערכת Foody

      פשוט לאפות בחום של 180 מעלות 25 -20 דקות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות