בורקס פינוקים – כי למי לא בא להתפנק?
מתכון קל להכנה של בורקס פינוקים ביתי משגע במילוי גבינות ועם תוספות של ביצה קשה, חמוצים וטחינה גולמית. מנה פשוטה ומהירה שתסגור לכם את הפינה
מתכון קל להכנה של בורקס פינוקים ביתי משגע במילוי גבינות ועם תוספות של ביצה קשה, חמוצים וטחינה גולמית. מנה פשוטה ומהירה שתסגור לכם את הפינה
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3753.3 קק״ל 3753.3 קק״לפחמימות 206.3 גרם 206.3 גרםשומן 300.2 גרם 300.2 גרםנתרן 6153.1 מ״ג 6153.1 מ״גחלבון 181.1 גרם 181.1 גרםסיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרםשומן רווי 115.3 גרם 115.3 גרםכולסטרול 1079.7 מ״ג 1079.7 מ״גסידן 2276.6 מ״ג 2276.6 מ״גברזל 22.2 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 1612.2 מ״ג 1612.2 מ״גאבץ 18.6 מ״ג 18.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות3753
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3753.3 קק״ל 3753.3 קק״לפחמימות 206.3 גרם 206.3 גרםשומן 300.2 גרם 300.2 גרםנתרן 6153.1 מ״ג 6153.1 מ״גחלבון 181.1 גרם 181.1 גרםסיבים תזונתיים 17.7 גרם 17.7 גרםשומן רווי 115.3 גרם 115.3 גרםכולסטרול 1079.7 מ״ג 1079.7 מ״גסידן 2276.6 מ״ג 2276.6 מ״גברזל 22.2 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 1612.2 מ״ג 1612.2 מ״גאבץ 18.6 מ״ג 18.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 3753 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה בצק עלים
-
2 ביצים L
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כוס גבינה צהובה 22%מגורדת
מילוי
-
3 ביצים קשות L
-
1 עגבנייה גדולהחתוכה לפרוסות
-
2 מלפפונים חמוצים גדוליםחתוכים לרצועות
-
2 כפות טחינה גולמית
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גבינת ״סימפוניה״ עם גבינה צהובה, ביצים, מלח ופלפל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים ריבוע של בצק עלים בתערובת הגבינות, סוגרים לצורת משולש ענקי ומהדקים את הקצוות עם מזלג.
- מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
- כשהבורקס מוכן פותחים אותו בזהירות, ממלאים בביצה קשה, עגבנייה, מלפפון חמוץ וטחינה גולמית. אוכלים חם!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גבינת ״סימפוניה״ עם גבינה צהובה, ביצים, מלח ופלפל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים ריבוע של בצק עלים בתערובת הגבינות, סוגרים לצורת משולש ענקי ומהדקים את הקצוות עם מזלג.
- מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-30 דקות.
- כשהבורקס מוכן פותחים אותו בזהירות, ממלאים בביצה קשה, עגבנייה, מלפפון חמוץ וטחינה גולמית. אוכלים חם!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן