בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו
בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו זה בראוניז שוקולד מוכרים ואהובים, פשוטים וזריזים להכנה, עם הפתעת שוקולד ממולא אוראו שמחכה בכל פרוסה
בראוניז עם שוקולד ממולא אוראו זה בראוניז שוקולד מוכרים ואהובים, פשוטים וזריזים להכנה, עם הפתעת שוקולד ממולא אוראו שמחכה בכל פרוסה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 448.3 קק״ל 4034.3 קק״לפחמימות 57.6 גרם 518.5 גרםשומן 23.0 גרם 206.9 גרםנתרן 73.4 מ״ג 660.8 מ״גחלבון 5.9 גרם 53.4 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 19.2 גרםשומן רווי 12.5 גרם 112.6 גרםכולסטרול 121.4 מ״ג 1092.5 מ״גסידן 31.4 מ״ג 282.8 מ״גברזל 2.1 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 142.8 מ״ג 1285.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות448
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 448.3 קק״ל 4034.3 קק״לפחמימות 57.6 גרם 518.5 גרםשומן 23.0 גרם 206.9 גרםנתרן 73.4 מ״ג 660.8 מ״גחלבון 5.9 גרם 53.4 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 19.2 גרםשומן רווי 12.5 גרם 112.6 גרםכולסטרול 121.4 מ״ג 1092.5 מ״גסידן 31.4 מ״ג 282.8 מ״גברזל 2.1 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 142.8 מ״ג 1285.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 448 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה מלוחה
-
3 ביצים M
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
3/4כוס או 100 גרם קמח לבן
-
150 גרם שוקולד ממולא אוראו
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס השמן. שוברים את השוקולד הממולא אוראו לקוביות.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומקציפים קצרות לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ומטביעים את קוביות השוקולד הממולא.
- אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק. מצננים, פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס השמן. שוברים את השוקולד הממולא אוראו לקוביות.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומקציפים קצרות לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאט לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית ומטביעים את קוביות השוקולד הממולא.
- אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק. מצננים, פורסים ומגישים.
הערות
- אפשר להחליף את החמאה המלוחה בחמאה רגילה + 1/2 כפית מלח
הערות
- אפשר להחליף את החמאה המלוחה בחמאה רגילה + 1/2 כפית מלח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מהיכן אפשר לקנות את התבנית המחולקת הזו?
היי, אפשר לקנות את התבנית בחנויות המתמחות בחומרי גלם לבישול ואפייה גם דרך הרשת. בהצלחה (: