גביניות – מעטפות שמרים אישיות במילוי גבינה

גביניות זה אחד מאפי השמרים המתוק האהובים ביותר בארץ. קבלו מתכון של גביניות מעולות תוצרת בית, נימוחות ואווריריות, עם מלית גבינה וצימוקים
גביניות זה אחד מאפי השמרים המתוק האהובים ביותר בארץ. קבלו מתכון של גביניות מעולות תוצרת בית, נימוחות ואווריריות, עם מלית גבינה וצימוקים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.1 קק״ל 4995.6 קק״ל
    פחמימות 29.4 גרם 706.3 גרם
    שומן 9.9 גרם 238.7 גרם
    נתרן 157.7 מ״ג 3784.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 109.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 85.5 גרם
    כולסטרול 68.7 מ״ג 1649.6 מ״ג
    סידן 20.4 מ״ג 489.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 65.2 מ״ג 1564.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    208
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 208.1 קק״ל 4995.6 קק״ל
    פחמימות 29.4 גרם 706.3 גרם
    שומן 9.9 גרם 238.7 גרם
    נתרן 157.7 מ״ג 3784.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 109.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 85.5 גרם
    כולסטרול 68.7 מ״ג 1649.6 מ״ג
    סידן 20.4 מ״ג 489.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 65.2 מ״ג 1564.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
קרין גורן
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית גבינה וצימוקים

זיגוג


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרית. מוסיפים סוכר, חלב, חלמונים, קליפת לימון, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק, מבריק ורך למדי. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח (כשעה).
  2. מכינים את מלית הגבינה: מערבבים גבינה, סוכר ,סוכר וניל, תמצית וניל, חלמונים, קליפת לימון וקורנפלור ומערבבים היטב לתערובת חלקה. מערבבים פנימה חמאה מומסת וצימוקים. שומרים במקרר עד השימוש.
  3. מרכיבים ואופים: מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מיישרים את השוליים וחותכים לריבועים שווים (בגודל 10 ס”מ בערך).
  4. שמים במרכז כל ריבוע כף גדושה מהמלית, וסוגרים באופן הבא: מקפלים פינה אחת מעל גבעת הגבינה, ומקפלים את הפינה הנגדית כך שתכסה את קצה הפינה הראשונה. מקפלים פינה שלישית מעליהן, ואת הפינה הרביעית מעל הכל - אמורה להתקבל מעטפה כמעט סגורה לגמרי (זה בסדר אם מלית הגבינה קצת מציצה).
  5. מניחים את המעטפות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומניחים לתפיחה עד שהמעטפות כמעט מכפילות את נפחן.
  6. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  7. מברישים בעדינות בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, עד שהגביניות זהובות (גם בתחתית) מצננים מעט.
  8. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גביניות – מעטפות שמרים אישיות במילוי גבינה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Evie Green

    מתכון מצוין!

    Avatar
    שרה הולצברג

    יצא אששש

תגובות (15)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      גבינת שמנת

    Avatar
    יערה חיים

    היי. איזה גבינה אפשר במקום טוב וטעם, ולא ריקוטה?

      Avatar
      מערכת Foody

      תבור או טבורוג

    Avatar
    רותי קובל

    האם ניתן לעשות את המתכון הזה ללא מיקסר אלא ללוש ידנית?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט בהצלחה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות