באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

גולש מאונטריב בקר בסמארט ליד

תבשיל גולש עשיר בטעמים עם בשר אונטריב איכותי שמכינים בסמארט ליד - עם אפשרות לשימוש בפונקצית סיר לחץ לזירוז תהליך הבישול
תבשיל גולש עשיר בטעמים עם בשר אונטריב איכותי שמכינים בסמארט ליד - עם אפשרות לשימוש בפונקצית סיר לחץ לזירוז תהליך הבישול
  • מעדני גורמה
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 15 שעות
  • קלוריות
    1712
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1712.0 קק״ל 10272.1 קק״ל
    פחמימות 36.3 גרם 217.9 גרם
    שומן 116.8 גרם 700.7 גרם
    נתרן 1299.0 מ״ג 7793.9 מ״ג
    חלבון 46.1 גרם 276.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 53.2 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 45.4 מ״ג 272.5 מ״ג
    ברזל 7.1 מ״ג 42.5 מ״ג
    אשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 30.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 15 שעות
  • קלוריות
    1712
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1712.0 קק״ל 10272.1 קק״ל
    פחמימות 36.3 גרם 217.9 גרם
    שומן 116.8 גרם 700.7 גרם
    נתרן 1299.0 מ״ג 7793.9 מ״ג
    חלבון 46.1 גרם 276.4 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 53.2 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 45.4 מ״ג 272.5 מ״ג
    ברזל 7.1 מ״ג 42.5 מ״ג
    אשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 30.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מעדני גורמה
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מניחים את נתחי הבשר בתוך הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ומוסיפים 4 כוסות מים רותחים.
  2. מדליקים את המכשיר ומזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים בטמפרטורת HI ומכוונים את הזמן ל-15 דקות.
  3. בסיום פעולת התכנית משחררים את הלחץ ומניחים במסננת את הבשר.
  4. מחזירים את הסיר למכשיר, מזיזים את הסליידר למצב “טיגון באוויר / בישול” ובוחרים בתכנית “בישול / צריבה”.
  5. מטגנים 3 בצלים קצוצים עד להזהבה ומוסיפים את הבשר, שיני השום, החומוס ועצמות המח.
  6. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ואת כל התבלינים.
  7. על מנת לסיים את הבישול ניתן להפעיל שוב על מצב סיר לחץ למשך שעה וחצי או לבשל בתכנית בישול איטי למשך שעתיים וחצי לפחות. במידה ובחרתם בתכנית בישול איטי יש להביא את הסיר לרתיחה על תכנית “בישול/צריבה” לפני המעבר לתוכנית בישול איטי.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גולש מאונטריב בקר בסמארט ליד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות