-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1712.0 קק״ל 10272.1 קק״לפחמימות 36.3 גרם 217.9 גרםשומן 116.8 גרם 700.7 גרםנתרן 1299.0 מ״ג 7793.9 מ״גחלבון 46.1 גרם 276.4 גרםסיבים תזונתיים 8.9 גרם 53.2 גרםשומן רווי 3.4 גרם 20.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.4 מ״ג 272.5 מ״גברזל 7.1 מ״ג 42.5 מ״גאשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 30.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 15 שעות
-
קלוריות1712
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1712.0 קק״ל 10272.1 קק״לפחמימות 36.3 גרם 217.9 גרםשומן 116.8 גרם 700.7 גרםנתרן 1299.0 מ״ג 7793.9 מ״גחלבון 46.1 גרם 276.4 גרםסיבים תזונתיים 8.9 גרם 53.2 גרםשומן רווי 3.4 גרם 20.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 45.4 מ״ג 272.5 מ״גברזל 7.1 מ״ג 42.5 מ״גאשלגן 90.0 מ״ג 540.0 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 30.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 15 שעות | קלוריות 1712 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג בשר אונטריבחתוך לקוביות
-
3 יחידות עצמות מח
-
500 גרם גרגירי חומוס יבשיםשהושרו לילה במים ולאחר מכן הורתחו וסוננו פעמיים
-
1 כף גדושה כורכום
-
1 כף מלח דק
-
1 כף פלפל שחור גרוס
-
2 ראשי שוםמפורקים וקלופים
-
3 בצלים בינונייםקצוצים
אופן הכנה
- מניחים את נתחי הבשר בתוך הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ומוסיפים 4 כוסות מים רותחים.
- מדליקים את המכשיר ומזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים בטמפרטורת HI ומכוונים את הזמן ל-15 דקות.
- בסיום פעולת התכנית משחררים את הלחץ ומניחים במסננת את הבשר.
- מחזירים את הסיר למכשיר, מזיזים את הסליידר למצב “טיגון באוויר / בישול” ובוחרים בתכנית “בישול / צריבה”.
- מטגנים 3 בצלים קצוצים עד להזהבה ומוסיפים את הבשר, שיני השום, החומוס ועצמות המח.
- מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ואת כל התבלינים.
- על מנת לסיים את הבישול ניתן להפעיל שוב על מצב סיר לחץ למשך שעה וחצי או לבשל בתכנית בישול איטי למשך שעתיים וחצי לפחות. במידה ובחרתם בתכנית בישול איטי יש להביא את הסיר לרתיחה על תכנית “בישול/צריבה” לפני המעבר לתוכנית בישול איטי.
אופן הכנה
- מניחים את נתחי הבשר בתוך הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ומוסיפים 4 כוסות מים רותחים.
- מדליקים את המכשיר ומזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים בטמפרטורת HI ומכוונים את הזמן ל-15 דקות.
- בסיום פעולת התכנית משחררים את הלחץ ומניחים במסננת את הבשר.
- מחזירים את הסיר למכשיר, מזיזים את הסליידר למצב “טיגון באוויר / בישול” ובוחרים בתכנית “בישול / צריבה”.
- מטגנים 3 בצלים קצוצים עד להזהבה ומוסיפים את הבשר, שיני השום, החומוס ועצמות המח.
- מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ואת כל התבלינים.
- על מנת לסיים את הבישול ניתן להפעיל שוב על מצב סיר לחץ למשך שעה וחצי או לבשל בתכנית בישול איטי למשך שעתיים וחצי לפחות. במידה ובחרתם בתכנית בישול איטי יש להביא את הסיר לרתיחה על תכנית “בישול/צריבה” לפני המעבר לתוכנית בישול איטי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן