גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים ושוקולד לבן
קבלו מתכון נפלא של גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים בלי מכונת גלידה. מה הסוד? פשוט מקציפים ומקפיאים בתבניות סיליקון ונהנים מגלידה ביתית טעימה
קבלו מתכון נפלא של גלידה בטעם עוגת גבינה פירורים בלי מכונת גלידה. מה הסוד? פשוט מקציפים ומקפיאים בתבניות סיליקון ונהנים מגלידה ביתית טעימה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 555.3 קק״ל 6664.1 קק״לפחמימות 51.2 גרם 614.9 גרםשומן 35.5 גרם 426.4 גרםנתרן 127.7 מ״ג 1532.0 מ״גחלבון 7.1 גרם 85.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרםשומן רווי 19.4 גרם 233.2 גרםכולסטרול 64.1 מ״ג 769.2 מ״גסידן 171.5 מ״ג 2058.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 226.8 מ״ג 2722.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות555
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 555.3 קק״ל 6664.1 קק״לפחמימות 51.2 גרם 614.9 גרםשומן 35.5 גרם 426.4 גרםנתרן 127.7 מ״ג 1532.0 מ״גחלבון 7.1 גרם 85.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרםשומן רווי 19.4 גרם 233.2 גרםכולסטרול 64.1 מ״ג 769.2 מ״גסידן 171.5 מ״ג 2058.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 226.8 מ״ג 2722.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 555 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שוקולד לבן
-
400גרם או 1 קופסה חלב מרוכז
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
200גרם או 1 מיכל גבינת שמנת
-
1חבילה או 250 גרם עוגיות לוטוס
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן.
- מברישים את פנים תבנית הסיליקון בשוקולד הלבן המומס, באופן אחיד ונדיב. מקפיאים 10 דקות להתקשות. אם השכבה לא מספיק עבה - מברישים שכבה נוספת ומקפיאים.
- במיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב המרוכז וגבינת השמנת לקצפת רכה ואחידה.
- שוברים במערוך את העוגיות לפירורים גסים ומערבבים בעדינות פנימה.
- ממלאים את שקעי הסיליקון בתערובת ומחזירים למקפיא למשך הלילה, עד שהגלידה מוצקה לגמרי.
- מוציאים מהמקפיא, הופכים על צלחת הגשה ולוחצים בעדינות על התבנית הגמישה לחילוץ הקינוחים. מניחים 10-5 דקות לריכוך חלקי ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן.
- מברישים את פנים תבנית הסיליקון בשוקולד הלבן המומס, באופן אחיד ונדיב. מקפיאים 10 דקות להתקשות. אם השכבה לא מספיק עבה - מברישים שכבה נוספת ומקפיאים.
- במיקסר מקציפים יחד את השמנת המתוקה, החלב המרוכז וגבינת השמנת לקצפת רכה ואחידה.
- שוברים במערוך את העוגיות לפירורים גסים ומערבבים בעדינות פנימה.
- ממלאים את שקעי הסיליקון בתערובת ומחזירים למקפיא למשך הלילה, עד שהגלידה מוצקה לגמרי.
- מוציאים מהמקפיא, הופכים על צלחת הגשה ולוחצים בעדינות על התבנית הגמישה לחילוץ הקינוחים. מניחים 10-5 דקות לריכוך חלקי ומגישים.
הערות
- מומלץ להשתמש בתבניות שקעים אישיים מסיליקון בצורת שושנים או עוגות קומות אישיות. אפשר להשתמש גם בתבנית סיליקון גדולה, בתנאי שהיא בלי הרבה פיתוחים עמוקים
- לשדרוג, אפשר לשדך לעוגות תחתית של עוגה או מרנג, או סתם לשמור קצת מפירורי העוגיות לפיזור מעל השקעים המלאים
הערות
- מומלץ להשתמש בתבניות שקעים אישיים מסיליקון בצורת שושנים או עוגות קומות אישיות. אפשר להשתמש גם בתבנית סיליקון גדולה, בתנאי שהיא בלי הרבה פיתוחים עמוקים
- לשדרוג, אפשר לשדך לעוגות תחתית של עוגה או מרנג, או סתם לשמור קצת מפירורי העוגיות לפיזור מעל השקעים המלאים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
אפשר במקום גבינת שמנת ,גבינה 9 אחוז
הי אוסנת. שימי לב שככל שהאחוז שומן נמוך יותר, כך הגלידה תהיה פחות עשירה ויותר נוזלית. לכן לא מומלץ להנמיך את אחוז השומן עד כדי כך.
חסר במתכון שמנת מתוקה כפי שנראה בסרטון
תודה, תיקנו את המתכון 🙂
חייבים את השוקולד לבן? או שזה רק לטעם?