-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 561.0 קק״ל 561.0 קק״לפחמימות 284.8 גרם 284.8 גרםשומן 250.6 גרם 250.6 גרםנתרן 1378.1 מ״ג 1378.1 מ״גחלבון 258.0 גרם 258.0 גרםסיבים תזונתיים 245.2 גרם 245.2 גרםשומן רווי 244.2 גרם 244.2 גרםכולסטרול 537.4 מ״ג 537.4 מ״גסידן 287.1 מ״ג 287.1 מ״גברזל 243.7 מ״ג 243.7 מ״גאשלגן 439.1 מ״ג 439.1 מ״גאבץ 243.4 מ״ג 243.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות561
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 561.0 קק״ל 561.0 קק״לפחמימות 284.8 גרם 284.8 גרםשומן 250.6 גרם 250.6 גרםנתרן 1378.1 מ״ג 1378.1 מ״גחלבון 258.0 גרם 258.0 גרםסיבים תזונתיים 245.2 גרם 245.2 גרםשומן רווי 244.2 גרם 244.2 גרםכולסטרול 537.4 מ״ג 537.4 מ״גסידן 287.1 מ״ג 287.1 מ״גברזל 243.7 מ״ג 243.7 מ״גאשלגן 439.1 מ״ג 439.1 מ״גאבץ 243.4 מ״ג 243.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 561 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 פיתה
-
5 כפות פירורי לחם
-
1 ביצה Lטרופה
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
טיגון
אופן הכנה
- כמו שמכינים שניצל, אז בדיוק אותו תהליך רק עם פיתה:
- מכינים קערה עם ביצה טרופה, מלח ופלפל וקערה נוספת עם פירורי לחם.
- מחממים מעט שמן במחבת לטיגון.
- טובלים את הפיתה בקערה עם הביצה, מעבירים לקערה עם פירורי הלחם ומצפים אותה מכל צדדיה.
- מעבירים לטיגון קצר עד שהפיתה משחימה קלות משני הצדדים.
- מעבירים לנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
אופן הכנה
- כמו שמכינים שניצל, אז בדיוק אותו תהליך רק עם פיתה:
- מכינים קערה עם ביצה טרופה, מלח ופלפל וקערה נוספת עם פירורי לחם.
- מחממים מעט שמן במחבת לטיגון.
- טובלים את הפיתה בקערה עם הביצה, מעבירים לקערה עם פירורי הלחם ומצפים אותה מכל צדדיה.
- מעבירים לטיגון קצר עד שהפיתה משחימה קלות משני הצדדים.
- מעבירים לנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן