הטרנד הכי חזק בטיקטוק: פיתה שניצל!

אוהבים פיתה? אוהבים שניצל? ברור שכן! אז למה שלא נשלב את השניים יחד? פיתה שהיא שניצל, סופר קריספית מבחוץ ורכה מבפנים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. כמו שמכינים שניצל, אז בדיוק אותו תהליך רק עם פיתה:
  2. מכינים קערה עם ביצה טרופה, מלח ופלפל וקערה נוספת עם פירורי לחם.
  3. מחממים מעט שמן במחבת לטיגון.
  4. טובלים את הפיתה בקערה עם הביצה, מעבירים לקערה עם פירורי הלחם ומצפים אותה מכל צדדיה.
  5. מעבירים לטיגון קצר עד שהפיתה משחימה קלות משני הצדדים.
  6. מעבירים לנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 545.6 קק״ל 545.6 קק״ל
פחמימות 284.7 גרם 284.7 גרם
שומן 249.5 גרם 249.5 גרם
נתרן 1350.3 מ״ג 1350.3 מ״ג
חלבון 256.7 גרם 256.7 גרם
סיבים תזונתיים 245.2 גרם 245.2 גרם
שומן רווי 243.9 גרם 243.9 גרם
כולסטרול 495.2 מ״ג 495.2 מ״ג
סידן 282.1 מ״ג 282.1 מ״ג
ברזל 243.6 מ״ג 243.6 מ״ג
אשלגן 426.5 מ״ג 426.5 מ״ג
אבץ 243.3 מ״ג 243.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar