-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 199.4 קק״ל 5981.1 קק״לפחמימות 28.5 גרם 854.2 גרםשומן 10.8 גרם 325.0 גרםנתרן 123.7 מ״ג 3709.5 מ״גחלבון 2.5 גרם 73.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 22.2 גרםשומן רווי 5.0 גרם 150.2 גרםכולסטרול 35.1 מ״ג 1052.4 מ״גסידן 16.5 מ״ג 495.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 49.9 מ״ג 1497.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות199
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 199.4 קק״ל 5981.1 קק״לפחמימות 28.5 גרם 854.2 גרםשומן 10.8 גרם 325.0 גרםנתרן 123.7 מ״ג 3709.5 מ״גחלבון 2.5 גרם 73.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 22.2 גרםשומן רווי 5.0 גרם 150.2 גרםכולסטרול 35.1 מ״ג 1052.4 מ״גסידן 16.5 מ״ג 495.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 49.9 מ״ג 1497.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 10.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 199 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר חוםדמררה
-
2 ביצים M
-
370 גרם קמח לבן2.5 כוסות מדידה + 2 כפות
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית מלח דק
-
100 גרם שוקולד חלבקצוץ גס
-
100 גרם שוקולד לבןקצוץ גס
-
100 גרם אגוזי פקאןחתוכים גס
אופן הכנה
- בקערה מניחים חמאה ושני סוגי סוכר, טורפים באמצעות מטרפה עד לקבלת משחה. מוסיפים ביצים וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח. מעבירים לקערת תערובת החמאה, הסוכר והביצים ומערבבים כמעט לאיחוד.
- מוסיפים שוקולדים ופקאן ומערבבים אך ורק עד לקבלת גושי בצק.
- מעבירים לשקית זיפר, משטחים למלבן, סוגרים את הזיפר ומקפיאים כחצי שעה (או יותר).
- מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
- מוציאים מהקפאה, מסירים את השקית, חותכים לקוביות בגודל העוגייה הרצויה, מסדרים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים מיד בתנור שחומם מראש במשך 14 דקות.
אופן הכנה
- בקערה מניחים חמאה ושני סוגי סוכר, טורפים באמצעות מטרפה עד לקבלת משחה. מוסיפים ביצים וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח. מעבירים לקערת תערובת החמאה, הסוכר והביצים ומערבבים כמעט לאיחוד.
- מוסיפים שוקולדים ופקאן ומערבבים אך ורק עד לקבלת גושי בצק.
- מעבירים לשקית זיפר, משטחים למלבן, סוגרים את הזיפר ומקפיאים כחצי שעה (או יותר).
- מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
- מוציאים מהקפאה, מסירים את השקית, חותכים לקוביות בגודל העוגייה הרצויה, מסדרים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים מיד בתנור שחומם מראש במשך 14 דקות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יאמייייי. עוגיות מהממות.💯
תודה רבה רונית