-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1222.2 קק״ל 6111.0 קק״לפחמימות 97.6 גרם 488.1 גרםשומן 85.8 גרם 428.9 גרםנתרן 1557.2 מ״ג 7786.2 מ״גחלבון 17.1 גרם 85.4 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 109.3 מ״ג 546.6 מ״גברזל 5.8 מ״ג 28.9 מ״גאשלגן 343.7 מ״ג 1718.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות1222
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1222.2 קק״ל 6111.0 קק״לפחמימות 97.6 גרם 488.1 גרםשומן 85.8 גרם 428.9 גרםנתרן 1557.2 מ״ג 7786.2 מ״גחלבון 17.1 גרם 85.4 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 109.3 מ״ג 546.6 מ״גברזל 5.8 מ״ג 28.9 מ״גאשלגן 343.7 מ״ג 1718.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות 1222 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג אוסובוקו עגל
-
2 עצמות מח גדולות
-
3 כוסות אורז לבן
-
2 בצלים גדולים
-
4 כפות גדושות פאסאטה עגבניות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/4 כף פלפל שחור טחון
-
1/2 כף בהרטעיראקי
-
1 קורט הל טחון
-
1 כף מלח דק
אופן הכנה
- שוטפים את הבשר היטב במים קרים ומשרים את האורז בקערה חצי שעה, מסננים ושוטפים היטב.
- קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם בסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד בתוכנית בישול/צריבה. מוסיפים את הבשר לצריבה קלה ולאחר מכן עצמות מח, פאסאטה עגבניות ותבלינים. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי התבשיל ומבשלים עד לרתיחה.
- מוסיפים את האורז לסיר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מעבירים לתכנית בישול איטי בטמפרטורת HI ומבשלים במשך 5-6 שעות.
אופן הכנה
- שוטפים את הבשר היטב במים קרים ומשרים את האורז בקערה חצי שעה, מסננים ושוטפים היטב.
- קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם בסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד בתוכנית בישול/צריבה. מוסיפים את הבשר לצריבה קלה ולאחר מכן עצמות מח, פאסאטה עגבניות ותבלינים. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי התבשיל ומבשלים עד לרתיחה.
- מוסיפים את האורז לסיר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מעבירים לתכנית בישול איטי בטמפרטורת HI ומבשלים במשך 5-6 שעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן