טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ’יפס
טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ'יפס, איך לא חשבו על זה קודם? השילוב המושלם של שני דברים שאנחנו מאוד אוהבים במנה אחת אפויה והכי קריספית שיש
טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ'יפס, איך לא חשבו על זה קודם? השילוב המושלם של שני דברים שאנחנו מאוד אוהבים במנה אחת אפויה והכי קריספית שיש
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4744.8 קק״ל 94896.9 קק״לפחמימות 461.6 גרם 9232.7 גרםשומן 289.3 גרם 5785.9 גרםנתרן 86.5 מ״ג 1730.1 מ״גחלבון 35.3 גרם 705.3 גרםסיבים תזונתיים 38.7 גרם 774.8 גרםשומן רווי 91.7 גרם 1833.1 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 14.4 מ״גסידן 19.5 מ״ג 389.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 61.4 מ״ג 1228.4 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 185.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות4745
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4744.8 קק״ל 94896.9 קק״לפחמימות 461.6 גרם 9232.7 גרםשומן 289.3 גרם 5785.9 גרםנתרן 86.5 מ״ג 1730.1 מ״גחלבון 35.3 גרם 705.3 גרםסיבים תזונתיים 38.7 גרם 774.8 גרםשומן רווי 91.7 גרם 1833.1 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 14.4 מ״גסידן 19.5 מ״ג 389.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 61.4 מ״ג 1228.4 מ״גאבץ 9.3 מ״ג 185.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 4745 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 כוסות תפוצ’יפס
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כוס רוויון
-
3/4 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 בצלים גדוליםקלופים
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מצפים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן ומניחים בצד.
- מפוררים את התפוצ’יפס לפירורים דקים (אפשר לקווצ’ץ’ את השקית או לגלגל מעליה מערוך). מעבירים את הפירורים לקערה רחבה ושטוחה, מוסיפים את הצ’ילי ומניחים בצד.
- בקערה אחרת מערבבים היטב את הרוויון, 2 כפות מהקמח, המלח והפלפל ומניחים בצד.
- פורסים את הבצלים לטבעות בעובי ½ ס”מ.
- שופכים את יתרת הקמח בשקית ניילון אטומה, ואז מוסיפים את הבצל ומנערים לציפוי.
- בזה אחר זה טובלים את טבעות הבצל בתערובת הרוויון ואז בפירורי התפוצ’יפס לציפוי מלא ומניחים על נייר האפייה.
- מרססים את פני הטבעות קלות בתרסיס השמן ואופים עד שהציפוי פריך, כ -20 דקות.
- מתבלים במלח ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מצפים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן ומניחים בצד.
- מפוררים את התפוצ’יפס לפירורים דקים (אפשר לקווצ’ץ’ את השקית או לגלגל מעליה מערוך). מעבירים את הפירורים לקערה רחבה ושטוחה, מוסיפים את הצ’ילי ומניחים בצד.
- בקערה אחרת מערבבים היטב את הרוויון, 2 כפות מהקמח, המלח והפלפל ומניחים בצד.
- פורסים את הבצלים לטבעות בעובי ½ ס”מ.
- שופכים את יתרת הקמח בשקית ניילון אטומה, ואז מוסיפים את הבצל ומנערים לציפוי.
- בזה אחר זה טובלים את טבעות הבצל בתערובת הרוויון ואז בפירורי התפוצ’יפס לציפוי מלא ומניחים על נייר האפייה.
- מרססים את פני הטבעות קלות בתרסיס השמן ואופים עד שהציפוי פריך, כ -20 דקות.
- מתבלים במלח ומגישים מיד.
בשיתוף עם תפוצ'יפס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
הכנתי עם בצל ויצא ממש טעים האם אפשר להכין עם ירקות אחרים?
היי שרון,
ניתן בהחלט להכין עם קישואים, זוקיני או פטריות.
יוצא טעים מאוד.
טבעות בצל אפויות פשוט מושלמות תודה!!
האם יש גירסה פרווה?
אפשר להשתמש ביוגורט צמחי במקום ברוויון. בהצלחה!