
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
5 כוסות תפוצ’יפס
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כוס רוויון
-
3/4 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 בצלים גדוליםקלופים
אופן הכנה

- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- מצפים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס שמן ומניחים בצד.
- מפוררים את התפוצ’יפס לפירורים דקים (אפשר לקווצ’ץ’ את השקית או לגלגל מעליה מערוך). מעבירים את הפירורים לקערה רחבה ושטוחה, מוסיפים את הצ’ילי ומניחים בצד.
מכניסים את התפוצ’יפס למעבד מזון ומעבדים לפירורים דקים. צילום: נמרוד סונדרס מעבירים את הפירורים לקערה ומוסיפים צ’ילי. צילום: נמרוד סונדרס - בקערה אחרת מערבבים היטב את הרוויון, 2 כפות מהקמח, המלח והפלפל ומניחים בצד.
בקערה אחרת מערבבים היטב את הרוויון ו2 כפות קמח. צילום: נמרוד סונדרס - פורסים את הבצלים לטבעות בעובי ½ ס”מ.
- שופכים את יתרת הקמח בשקית ניילון אטומה, ואז מוסיפים את הבצל ומנערים לציפוי.
- בזה אחר זה טובלים את טבעות הבצל בתערובת הרוויון ואז בפירורי התפוצ’יפס לציפוי מלא ומניחים על נייר האפייה.
טבלו את טבעות הבצל בתערובת הרוויון ואז טבלו בפירורי התפוצ’יפס לצ’יפוי. צילום: נמרוד סונדרס הניחו את הטבעות על נייר אפייה במרחקים שווים. צילום: נמרוד סונדרס - מרססים את פני הטבעות קלות בתרסיס השמן ואופים עד שהציפוי פריך, כ -20 דקות.
- מתבלים במלח ומגישים מיד.
טבעות בצל אפויות מצופות בתפוצ’יפס. צילום: נמרוד סונדרס
בשיתוף עם תפוצ'יפס
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
4742.8
קק״ל
94855.9
קק״ל
פחמימות
461.2
גרם
9224.2
גרם
שומן
289.3
גרם
5785.6
גרם
נתרן
86.5
מ״ג
1730.1
מ״ג
חלבון
35.2
גרם
704.0
גרם
סיבים תזונתיים
38.7
גרם
774.5
גרם
שומן רווי
91.7
גרם
1833.1
גרם
כולסטרול
0.7
מ״ג
14.4
מ״ג
סידן
19.4
מ״ג
388.1
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
2.4
מ״ג
אשלגן
60.8
מ״ג
1216.3
מ״ג
אבץ
9.3
מ״ג
185.1
מ״ג
תגובות (5)
הכנתי עם בצל ויצא ממש טעים האם אפשר להכין עם ירקות אחרים?
היי שרון,
ניתן בהחלט להכין עם קישואים, זוקיני או פטריות.
יוצא טעים מאוד.
טבעות בצל אפויות פשוט מושלמות תודה!!
האם יש גירסה פרווה?
אפשר להשתמש ביוגורט צמחי במקום ברוויון. בהצלחה!