טוסט קינדר בנינג’ה גריל
נשארה לכם חלה משבת? יש לנו רעיון בשבילכם! טוסט קינדר טעים ומושחת, כל מה שאתם צריכים זה פרוסת חלה, אצבע קינדר או ממרח שוקולד שאוהבים, ביצה ואתם מסודרים עם נשנוש מתוק וטעים
נשארה לכם חלה משבת? יש לנו רעיון בשבילכם! טוסט קינדר טעים ומושחת, כל מה שאתם צריכים זה פרוסת חלה, אצבע קינדר או ממרח שוקולד שאוהבים, ביצה ואתם מסודרים עם נשנוש מתוק וטעים
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 259.3 קק״ל 1556.0 קק״לפחמימות 33.8 גרם 202.8 גרםשומן 9.1 גרם 54.8 גרםנתרן 320.2 מ״ג 1921.3 מ״גחלבון 7.9 גרם 47.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 3.5 גרם 21.2 גרםכולסטרול 84.5 מ״ג 507.0 מ״גסידן 61.7 מ״ג 370.5 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 116.0 מ״ג 695.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות259
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 259.3 קק״ל 1556.0 קק״לפחמימות 33.8 גרם 202.8 גרםשומן 9.1 גרם 54.8 גרםנתרן 320.2 מ״ג 1921.3 מ״גחלבון 7.9 גרם 47.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 3.5 גרם 21.2 גרםכולסטרול 84.5 מ״ג 507.0 מ״גסידן 61.7 מ״ג 370.5 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 116.0 מ״ג 695.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 259 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 פרוסות חלה טרייה
-
3 יחידות קינדר בואנו
-
2 ביצים M
-
1 כף אבקת סוכרלהגשה
-
30 גרם שוקולד מרירמומס, להגשה
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה 180 Iלזמן של 6 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- חותכים בעזרת סכין את הקשה של הלחם.
- מרדדים כל פרוסת לחם ושמים מעל כל פרוסה אצבע קינדר אחת.
- מברישים את הצדדים של פרוסת הלחם עם ביצה טרופה, מגלגלים סוגרים היטב כמו כריך.
- מברישים בביצה את הלחם מלמעלה וכשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
- לאחר כ6 דקות הטוסטים יהיו פריכים ומוכנים. מזלפים מעל שוקולד מומס ואבקת סוכר.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “אפייה”, מכוונים לטמפרטורה 180 Iלזמן של 6 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- חותכים בעזרת סכין את הקשה של הלחם.
- מרדדים כל פרוסת לחם ושמים מעל כל פרוסה אצבע קינדר אחת.
- מברישים את הצדדים של פרוסת הלחם עם ביצה טרופה, מגלגלים סוגרים היטב כמו כריך.
- מברישים בביצה את הלחם מלמעלה וכשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מכניסים את הסלסלה וסוגרים את המכסה.
- לאחר כ6 דקות הטוסטים יהיו פריכים ומוכנים. מזלפים מעל שוקולד מומס ואבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת שבת בבוקר
- בראנץ'
- כריכים
- מאפים מתוקים
- מותק של קינוחים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בזיל הזול
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- נינג'ה גריל
- עולם ה- NINJA
- קינוחי שוקולד
- קינוחים
- קינוחים אישיים