-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 102.9 קק״ל 3086.9 קק״לפחמימות 12.9 גרם 386.8 גרםשומן 5.3 גרם 158.2 גרםנתרן 353.0 מ״ג 10589.7 מ״גחלבון 2.2 גרם 64.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 1.4 גרםשומן רווי 2.2 גרם 66.5 גרםכולסטרול 8.9 מ״ג 266.5 מ״גסידן 25.1 מ״ג 752.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 19.2 מ״ג 576.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות103
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 102.9 קק״ל 3086.9 קק״לפחמימות 12.9 גרם 386.8 גרםשומן 5.3 גרם 158.2 גרםנתרן 353.0 מ״ג 10589.7 מ״גחלבון 2.2 גרם 64.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 1.4 גרםשומן רווי 2.2 גרם 66.5 גרםכולסטרול 8.9 מ״ג 266.5 מ״גסידן 25.1 מ״ג 752.1 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.5 מ״גאשלגן 19.2 מ״ג 576.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 103 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
2 גביעי גבינת סימפוניה בטעם חציל קלויבטמפרטורת החדר
אופן הכנה
- שמים בקערה את כל חומרי הבצק ומערבבים ידנית רק עד לקבלת בצק אחיד.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה מינימום. אפשר גם לכמה שעות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים. עם חלק אחד עובדים ואת השני שומרים במקרר עטוף, עד לעבודה איתו.
- מקמחים היטב את משטח העבודה ואת הבצק ובעזרת מערוך מרדדים לעיגול בעובי של כ-4 מ”מ.
- מורחים, בעזרת מרית, שכבה נדיבה של הגבינה על כל שטח הבצק.
- בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה, חותכים למשולשים קטנים.
- מגלגלים כל משולש לקרואסון ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים על מרווחים בין הלחמניות.
- אופים כחצי שעה או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב עמוק.
- מערבבים את שמן הזית, החמאה, השום והפטרוזיליה לבלילה אחידה.
- מוציאים מהתנור ומורחים את הלחמניות החמות בבלילה.
אופן הכנה
- שמים בקערה את כל חומרי הבצק ומערבבים ידנית רק עד לקבלת בצק אחיד.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה מינימום. אפשר גם לכמה שעות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים. עם חלק אחד עובדים ואת השני שומרים במקרר עטוף, עד לעבודה איתו.
- מקמחים היטב את משטח העבודה ואת הבצק ובעזרת מערוך מרדדים לעיגול בעובי של כ-4 מ”מ.
- מורחים, בעזרת מרית, שכבה נדיבה של הגבינה על כל שטח הבצק.
- בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה, חותכים למשולשים קטנים.
- מגלגלים כל משולש לקרואסון ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים על מרווחים בין הלחמניות.
- אופים כחצי שעה או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב עמוק.
- מערבבים את שמן הזית, החמאה, השום והפטרוזיליה לבלילה אחידה.
- מוציאים מהתנור ומורחים את הלחמניות החמות בבלילה.
הערות
- ניתן להקפיא את הלחמניות עד שבועיים ולחמם מעט לפני הגשה.
הערות
- ניתן להקפיא את הלחמניות עד שבועיים ולחמם מעט לפני הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן