טריק להכנת משה בתיבה מהיר בנינג’ה גריל
איך מכינים המון משה בתיבה בלי לעבוד קשה? בדיוק ככה - מניחים בצק על תבנית ביצים, משבצים נקניקיות, מכסים בבצק נוסף ואופים בנינג'ה גריל
איך מכינים המון משה בתיבה בלי לעבוד קשה? בדיוק ככה - מניחים בצק על תבנית ביצים, משבצים נקניקיות, מכסים בבצק נוסף ואופים בנינג'ה גריל
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.0 קק״ל 2195.6 קק״לפחמימות 15.5 גרם 185.4 גרםשומן 11.7 גרם 140.6 גרםנתרן 84.0 מ״ג 1008.0 מ״גחלבון 3.9 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.5 גרם 66.4 גרםכולסטרול 26.6 מ״ג 319.2 מ״גסידן 2.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 6.3 מ״ג 75.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות183
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 183.0 קק״ל 2195.6 קק״לפחמימות 15.5 גרם 185.4 גרםשומן 11.7 גרם 140.6 גרםנתרן 84.0 מ״ג 1008.0 מ״גחלבון 3.9 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.5 גרם 66.4 גרםכולסטרול 26.6 מ״ג 319.2 מ״גסידן 2.5 מ״ג 30.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 6.3 מ״ג 75.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 183 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה בצק עליםמופשר ע"פ הוראות היצרן
-
4 יחידות נקניקיות עוף
ציפוי
-
1 ביצה Mטרופה
אופן הכנה
- מקמחים מעט את משטח העבודה, ומניחים עליו את הבצק, מניחים על הבצק את תבנית הביצים/
- חותכים את הבצק בהיקף של תבנית הביצים פלוס 1 ס״מ מכל צד. לוקחים את אחת החתיכות שחתכנו ומרדדים אותה מעט מכל הצדדים (שהצורה תישאר אותה צורה מלבנית אבל רחבה יותר מזו של החלק השני אותו לא נרדד).
- מניחים את החלק שרידדנו על תבנית הביצים (בעדינות שלא יקרע) ויוצרים גומות קטנות במקום בתבנית בו יש שקע (איפה שהביצים יושבות בתבנית).
- חותכים את הנקניקיות לגודל הרצוי (אנחנו חתכנו כל נקניקיה לשלוש חתיכות שוות) ומניחים כל חתיכה בשקע שיצרנו קודם בבצק.
- מכסים את הנקניקיות באמצעות הבצק הלא מרודד, מהדקים היטב, ומעבירים לאפייה בנינג׳ה גריל, בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות. בטרם נסגור את מכשיר הנינג׳ה נמרח את הבצק היטב בביצה טרופה.
- מוציאים, מגישים עם מטבלים אהובים, אנחנו הלכנו על הגרסה הקלאסית של קטשופ ומיונז. בתאבון.
אופן הכנה
- מקמחים מעט את משטח העבודה, ומניחים עליו את הבצק, מניחים על הבצק את תבנית הביצים/
- חותכים את הבצק בהיקף של תבנית הביצים פלוס 1 ס״מ מכל צד. לוקחים את אחת החתיכות שחתכנו ומרדדים אותה מעט מכל הצדדים (שהצורה תישאר אותה צורה מלבנית אבל רחבה יותר מזו של החלק השני אותו לא נרדד).
- מניחים את החלק שרידדנו על תבנית הביצים (בעדינות שלא יקרע) ויוצרים גומות קטנות במקום בתבנית בו יש שקע (איפה שהביצים יושבות בתבנית).
- חותכים את הנקניקיות לגודל הרצוי (אנחנו חתכנו כל נקניקיה לשלוש חתיכות שוות) ומניחים כל חתיכה בשקע שיצרנו קודם בבצק.
- מכסים את הנקניקיות באמצעות הבצק הלא מרודד, מהדקים היטב, ומעבירים לאפייה בנינג׳ה גריל, בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות. בטרם נסגור את מכשיר הנינג׳ה נמרח את הבצק היטב בביצה טרופה.
- מוציאים, מגישים עם מטבלים אהובים, אנחנו הלכנו על הגרסה הקלאסית של קטשופ ומיונז. בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן