כמה עתיק ככה טוב: קוקטייל אולד פאשן קלאסי
קוקטייל אולד פאשן על בסיס ויסקי לאניני טעם שמעריכים איכות וקלאסיקה לאורך שנים. קוקטייל בתוספת נגיעה של ביטר לארומה מיוחדת שמסחררת את הגוף!
קוקטייל אולד פאשן על בסיס ויסקי לאניני טעם שמעריכים איכות וקלאסיקה לאורך שנים. קוקטייל בתוספת נגיעה של ביטר לארומה מיוחדת שמסחררת את הגוף!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.5 קק״ל 184.5 קק״לפחמימות 7.9 גרם 7.9 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 0.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.5 קק״ל 184.5 קק״לפחמימות 7.9 גרם 7.9 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 0.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
קוקטייל אולד פאשן מסורתי מגישים בכוס לואו בול (Lowball) הנקראת כוס אולד פאשן, זו כוס הוויסקי הנקי. יש המספרים כי הוא מראשוני הקוקטיילים שהומצאו בעולם העתיק והיה נפוץ בעיקר בשנות ה-60 של המאה ה-19, אך חזר למדפי הברים עם עליית הסדרה הבינלאומית הפופולרית “מד מן”. בסיס הקוקטייל הוא ויסקי אמריקאי המופק מתירס, בתוספת מתיקות, נגיעות תבלין וניחוח תפוז, מתקבל משקה לאניני טעם שמעריכים אלגנטיות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
7 1/2 מ"ל מי סוכר
-
60 מ"ל ויסקי בורבון
-
3 טיפות אנגוסטורה ארומטיק ביטרס
-
1/4 תפוז בינוני
-
חופן קוביות קרח
-
1 קובייה קוביות קרחצ'אנק - קוביה גדולה וצלולה
אופן הכנה
- בעזרת קולפן מקלפים חתיכה מקליפת התפוז ומעצבים לצורה יפה בסכין, ליצירת טוויסט תפוז.
- משתמשים בכוס אולד פאשן, כוס ויסקי נקייה, וממלאים אותה בקוביות קרח על מנת לצנן את הכוס.
- מוזגים בעזרת כוס מדידה לתוך כוס ערבוב: מי סוכר, ויסקי, 3 טיפות אנגסטורה.
- מוסיפים גם קרח לכוס הערבוב.
- מערבבים את הדרינק בכוס הערבוב בעזרת כפית.
- מוציאים את הקרח מכוס ההגשה שהתקררה בינתיים.
- מכניסים לכוס ההגשה צ’אנק קרח, קוביית קרח גדולה וצלולה.
- מסננים לתוך כוס ההגשה את המשקה המעורבב.
- מועכים את טוויסט התפוז להוצאת השמנים האתריים ומניחים אותו על הדרינק.
אופן הכנה
- בעזרת קולפן מקלפים חתיכה מקליפת התפוז ומעצבים לצורה יפה בסכין, ליצירת טוויסט תפוז.
- משתמשים בכוס אולד פאשן, כוס ויסקי נקייה, וממלאים אותה בקוביות קרח על מנת לצנן את הכוס.
- מוזגים בעזרת כוס מדידה לתוך כוס ערבוב: מי סוכר, ויסקי, 3 טיפות אנגסטורה.
- מוסיפים גם קרח לכוס הערבוב.
- מערבבים את הדרינק בכוס הערבוב בעזרת כפית.
- מוציאים את הקרח מכוס ההגשה שהתקררה בינתיים.
- מכניסים לכוס ההגשה צ’אנק קרח, קוביית קרח גדולה וצלולה.
- מסננים לתוך כוס ההגשה את המשקה המעורבב.
- מועכים את טוויסט התפוז להוצאת השמנים האתריים ומניחים אותו על הדרינק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן