לביבות גזר מטוגנות שנותנות נוק אאוט לתפוחי האדמה
לביבות גזר מפתיעות, שיעזרו לכם להתאוורר מתפוחי האדמה. הלביבות האלה לא מבזבזות זמן, מכינים אותן ממצרכים שיש בבית והן מאוד מאוד טעימות
לביבות גזר מפתיעות, שיעזרו לכם להתאוורר מתפוחי האדמה. הלביבות האלה לא מבזבזות זמן, מכינים אותן ממצרכים שיש בבית והן מאוד מאוד טעימות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.9 קק״ל 1407.4 קק״לפחמימות 10.9 גרם 87.3 גרםשומן 12.1 גרם 96.9 גרםנתרן 496.9 מ״ג 3975.1 מ״גחלבון 4.6 גרם 36.4 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.9 גרםשומן רווי 3.4 גרם 27.5 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 38.3 מ״ג 306.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 275.9 מ״ג 2207.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות176
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 175.9 קק״ל 1407.4 קק״לפחמימות 10.9 גרם 87.3 גרםשומן 12.1 גרם 96.9 גרםנתרן 496.9 מ״ג 3975.1 מ״גחלבון 4.6 גרם 36.4 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.9 גרםשומן רווי 3.4 גרם 27.5 גרםכולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״גסידן 38.3 מ״ג 306.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 275.9 מ״ג 2207.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 176 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
4 גזרים בינונייםקלופים
-
1 בצל בינוניקצוץ וסחוט
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 ביצים L
-
3 כפות פירורי לחםאו מעט יותר לפי הצורך
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/4 כפית כורכום
-
חופן פטרוזיליהעשבי תיבול קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, נענע, בזיליקום)
טיגון
-
1/4 כוס שמן קנולהלטיגון חצי עמוק
הגשה
-
1 גביע שמנת חמוצה יטבתה 15%
אופן הכנה
- מכינים את הלביבות: מגררים את הגזרים בפומפייה גסה.
- מערבבים בקערה את הגזר, הבצל, השום, הביצים, פירורי הלחם, התבלינים ועשבי התיבול לתערובת אחידה ודביקה. אם התערבות דביקה מדי, מוסיפים לה עוד קצת פירורי לחם.
- מטגנים את הלביבות: מחממים שמן חצי עמוק בסיר רחב ושטוח.
- יוצרים לביבות בעזרת 2 כפות ומניחים אותן בעדינות בתוך השמן החם.
- מטגנים את הלביבות עד להשחמה יפה.
- הופכים כל לביבה בעדינות לצד השני ושוב מטגנים עד להשחמה.
- בסיום מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים את לביבות הגזר עם שמנת חמוצה בצד.
אופן הכנה
- מכינים את הלביבות: מגררים את הגזרים בפומפייה גסה.
- מערבבים בקערה את הגזר, הבצל, השום, הביצים, פירורי הלחם, התבלינים ועשבי התיבול לתערובת אחידה ודביקה. אם התערבות דביקה מדי, מוסיפים לה עוד קצת פירורי לחם.
- מטגנים את הלביבות: מחממים שמן חצי עמוק בסיר רחב ושטוח.
- יוצרים לביבות בעזרת 2 כפות ומניחים אותן בעדינות בתוך השמן החם.
- מטגנים את הלביבות עד להשחמה יפה.
- הופכים כל לביבה בעדינות לצד השני ושוב מטגנים עד להשחמה.
- בסיום מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים את לביבות הגזר עם שמנת חמוצה בצד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הלביבות יצאו ממש טעימות תודה על המתכון
בשמחה, חג שמח!