להתחיל את היום בכיף: כריכים קטנים לארוחת בוקר

עם קצת גבינה, ירקות ולחם כמובן, מתחילים את היום עם כריכים טעימים במיוחד שיתאימו לקטנטנים וישמחו גם את הגדולים
עם קצת גבינה, ירקות ולחם כמובן, מתחילים את היום עם כריכים טעימים במיוחד שיתאימו לקטנטנים וישמחו גם את הגדולים
  • שרית נובק
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]

לסדרת המקררים >>

  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    470
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 470.3 קק״ל 470.3 קק״ל
    פחמימות 63.0 גרם 63.0 גרם
    שומן 19.4 גרם 19.4 גרם
    נתרן 666.0 מ״ג 666.0 מ״ג
    חלבון 16.4 גרם 16.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 11.9 גרם
    כולסטרול 44.1 מ״ג 44.1 מ״ג
    סידן 142.4 מ״ג 142.4 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 315.6 מ״ג 315.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    470
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 470.3 קק״ל 470.3 קק״ל
    פחמימות 63.0 גרם 63.0 גרם
    שומן 19.4 גרם 19.4 גרם
    נתרן 666.0 מ״ג 666.0 מ״ג
    חלבון 16.4 גרם 16.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 11.9 גרם 11.9 גרם
    כולסטרול 44.1 מ״ג 44.1 מ״ג
    סידן 142.4 מ״ג 142.4 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 315.6 מ״ג 315.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור

רוצים להתחיל את היום עם טעם טוב ובלי להתאמץ? הכינו כריכים קטנים, או יותר נכון – כריכונים, שמתאימים לקטנטנים אך ישמחו גם את ההורים, וכוללים גבינות, ירקות וחמאה. תוכלו להכין את הכריכונים האלה לכל בני המשפחה לארוחת בוקר, צהריים או לפני יציאה לפיקניק במהירות הבזק.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
שרית נובק
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את המלפפון לפרוסות דקות.
  2. מניחים פרוסת לחם על משטח עבודה ומורחים אותה בחמאה.
  3. מניחים מעל פרוסת גאודה ומעליה פרוסת לחם נוספת מרוחה בחמאה.

    ירקות לכריך. צילום: שרית נובק
    ירקות לכריך. צילום: שרית נובק

  4. מסדרים מעל את פרוסות המלפפון, בצורה חופפת ומכסים בפרוסת לחם נוספת.
  5. מורחים שוב בחמאה ומניחים מעל פרוסת מוצרלה ועלה חסה.
  6. סוגרים בפרוסת לחם אחרונה, ונועצים 2 שיפודים לאורך הכריך.
  7. חותכים עם סכין את החלק הקשה מסביב, וחוצים את הכריך ל-2 חלקים.
  8. נועצים מלמעלה עגבניית שרי, ומכניסים לקופסת האוכל בליווי ירקות ופירות.
בוקר טוב מאוד: כריכונים חמודים לארוחת בוקר. צילום: שרית נובק
בוקר טוב מאוד: כריכונים חמודים לארוחת בוקר. צילום: שרית נובק

הערות

  • בעת ההגשה זכרו להוציא את השיפודים
  • חיתכו את הירקות בגדלים שונים בהתאם למיומנות האכילה של הקטנטנים
  • אפשר לשלב סוגי לחמים שונים או חלה - ללא גרעינים

tip

טיפ מקרר Hisense

בכריך מסוג זה, כשאנו רוצים את הירקות הטריים ביותר- כדאי להוציא את הירקות מהשקית לאחר הקנייה ולאחסן בקופסאות עם נייר סופג במגירה הייעודית במקרר. כך הירקות ישמרו על הטריות, הטעם ויהיו הכי מתאימים לכריכים קטנים ונפלאים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
להתחיל את היום בכיף: כריכים קטנים לארוחת בוקר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות