לחם טחינה שיפקה ללא גלוטן
לחם טחינה ללא גלוטן, עם גבינת שיפקה בתוך הבצק שנותנת טוויסט מעניין וחרפרף לכל העסק. ההכנה פשוטה וצ'יק צ'אק יש לכם ניחוח מדהים בבית ולחם לכל שימוש
לחם טחינה ללא גלוטן, עם גבינת שיפקה בתוך הבצק שנותנת טוויסט מעניין וחרפרף לכל העסק. ההכנה פשוטה וצ'יק צ'אק יש לכם ניחוח מדהים בבית ולחם לכל שימוש
- שיינא גרשוביץ
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1070.1 קק״ל 1070.1 קק״לפחמימות 14.5 גרם 14.5 גרםשומן 89.6 גרם 89.6 גרםנתרן 1839.9 מ״ג 1839.9 מ״גחלבון 57.0 גרם 57.0 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 9.6 גרםשומן רווי 18.4 גרם 18.4 גרםכולסטרול 1193.6 מ״ג 1193.6 מ״גסידן 389.0 מ״ג 389.0 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 739.7 מ״ג 739.7 מ״גאבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות1070
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1070.1 קק״ל 1070.1 קק״לפחמימות 14.5 גרם 14.5 גרםשומן 89.6 גרם 89.6 גרםנתרן 1839.9 מ״ג 1839.9 מ״גחלבון 57.0 גרם 57.0 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 9.6 גרםשומן רווי 18.4 גרם 18.4 גרםכולסטרול 1193.6 מ״ג 1193.6 מ״גסידן 389.0 מ״ג 389.0 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 739.7 מ״ג 739.7 מ״גאבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 1070 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית אינגליש קייק ללחם
-
4 ביצים L
-
4 כפות טחינה גולמית
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
-
1 חופן גרעיני חמנייה
ציפוי
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הביצים ומוסיפים לה את הטחינה והסימפוניה.
- מערבבים היטב עד לבלילה אחידה ולבסוף מוסיפים את אבקת האפייה, המלח וגרעיני החמנייה.
- שופכים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ומפזרים מעל שומשום צבעוני.
- מכניסים לתנור למשך 40 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הביצים ומוסיפים לה את הטחינה והסימפוניה.
- מערבבים היטב עד לבלילה אחידה ולבסוף מוסיפים את אבקת האפייה, המלח וגרעיני החמנייה.
- שופכים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ומפזרים מעל שומשום צבעוני.
- מכניסים לתנור למשך 40 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (25)
רעיון איך להחליף את הביצים? את הגבינה החלפתי בטבעונית ..
אפשר גם גבינה לבנה רגילה?
בהחלט!
מחכה למתכונים טובים
מה אפשר במקום גרעיני חמניה?
כל אגוז שאת אוהבת.