בוש קאבר דסקטופ

לחמניות שוקולד צ’יפס

אלו לחמניות שכל ילד ומבוגר יאהבו. מתכון של לחמניות שוקולד צ'יפס אווריריות ועסיסיות בטירוף שלא צריכות ממרח כדי להתענג ולזלול אותן תוך שניות
אלו לחמניות שכל ילד ומבוגר יאהבו. מתכון של לחמניות שוקולד צ'יפס אווריריות ועסיסיות בטירוף שלא צריכות ממרח כדי להתענג ולזלול אותן תוך שניות
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    354
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.8 קק״ל 4245.4 קק״ל
    פחמימות 50.0 גרם 600.4 גרם
    שומן 13.4 גרם 161.1 גרם
    נתרן 184.5 מ״ג 2214.5 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 94.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 53.9 גרם
    כולסטרול 66.9 מ״ג 802.3 מ״ג
    סידן 25.4 מ״ג 304.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 78.5 מ״ג 942.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    354
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.8 קק״ל 4245.4 קק״ל
    פחמימות 50.0 גרם 600.4 גרם
    שומן 13.4 גרם 161.1 גרם
    נתרן 184.5 מ״ג 2214.5 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 94.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 53.9 גרם
    כולסטרול 66.9 מ״ג 802.3 מ״ג
    סידן 25.4 מ״ג 304.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 78.5 מ״ג 942.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ליאור קליין
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. מערבלים במיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים.
  2. מוסיפים סוכר, ביצים ושמן וממשיכים לערבל.
  3. מוסיפים חלב בהדרגה תוך כדי לישה איטית ולאחר קבלת בצק אחיד ממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות כדי לפתח את הגלוטן.
  4. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים כמה שניות עד שהשוקולד מפוזר בצורה אחידה בבצק.
  5. מעבירים את הבצק לקערה משומנת להתפחה כשעה.
  6. כשהבצק תפח מחלקים אותו ל-12 חלקים שווים וכל חלק מכדררים לכדור.
  7. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה את הכדורים, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים שוב כחצי שעה.
  8. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  9. מברישים את הלחמניות בבלילה ההברשה ואופים כ-25 דקות עד שהלחמניות זהובות.
לחמניות שוקולד צ'יפס1
לחמניות שוקולד צ’יפס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: שירה יפרח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רחל, אכן ניתן.
      במקום חלב השתמשי במים
      וותרי על השמנת המתוקה בהברשה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות