לחמניות שוקולד צ’יפס
אלו לחמניות שכל ילד ומבוגר יאהבו. מתכון של לחמניות שוקולד צ'יפס אווריריות ועסיסיות בטירוף שלא צריכות ממרח כדי להתענג ולזלול אותן תוך שניות
אלו לחמניות שכל ילד ומבוגר יאהבו. מתכון של לחמניות שוקולד צ'יפס אווריריות ועסיסיות בטירוף שלא צריכות ממרח כדי להתענג ולזלול אותן תוך שניות
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 353.8 קק״ל 4245.4 קק״לפחמימות 50.0 גרם 600.4 גרםשומן 13.4 גרם 161.1 גרםנתרן 184.5 מ״ג 2214.5 מ״גחלבון 7.9 גרם 94.5 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.7 גרםשומן רווי 4.5 גרם 53.9 גרםכולסטרול 66.9 מ״ג 802.3 מ״גסידן 25.4 מ״ג 304.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 78.5 מ״ג 942.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות354
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 353.8 קק״ל 4245.4 קק״לפחמימות 50.0 גרם 600.4 גרםשומן 13.4 גרם 161.1 גרםנתרן 184.5 מ״ג 2214.5 מ״גחלבון 7.9 גרם 94.5 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.7 גרםשומן רווי 4.5 גרם 53.9 גרםכולסטרול 66.9 מ״ג 802.3 מ״גסידן 25.4 מ״ג 304.3 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 78.5 מ״ג 942.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 354 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
לחמניות
-
500 גרם קמח לבן
-
100 גרם סוכר לבן
-
1 כף שמרים יבשים
-
2 ביצים M
-
1/3 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1/2 כפית מלח דק
-
200 גרם נטיפי שוקולד צ’יפס
הברשה
-
1 ביצה M
-
2 כפות שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית סוכר לבן
אופן הכנה
- מערבלים במיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים.
- מוסיפים סוכר, ביצים ושמן וממשיכים לערבל.
- מוסיפים חלב בהדרגה תוך כדי לישה איטית ולאחר קבלת בצק אחיד ממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות כדי לפתח את הגלוטן.
- מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים כמה שניות עד שהשוקולד מפוזר בצורה אחידה בבצק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת להתפחה כשעה.
- כשהבצק תפח מחלקים אותו ל-12 חלקים שווים וכל חלק מכדררים לכדור.
- מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה את הכדורים, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים שוב כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מברישים את הלחמניות בבלילה ההברשה ואופים כ-25 דקות עד שהלחמניות זהובות.
אופן הכנה
- מערבלים במיקסר עם וו לישה את הקמח והשמרים.
- מוסיפים סוכר, ביצים ושמן וממשיכים לערבל.
- מוסיפים חלב בהדרגה תוך כדי לישה איטית ולאחר קבלת בצק אחיד ממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות כדי לפתח את הגלוטן.
- מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים כמה שניות עד שהשוקולד מפוזר בצורה אחידה בבצק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת להתפחה כשעה.
- כשהבצק תפח מחלקים אותו ל-12 חלקים שווים וכל חלק מכדררים לכדור.
- מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה את הכדורים, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים שוב כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מברישים את הלחמניות בבלילה ההברשה ואופים כ-25 דקות עד שהלחמניות זהובות.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ניתן להמיר לפרווה?
היי רחל, אכן ניתן.
במקום חלב השתמשי במים
וותרי על השמנת המתוקה בהברשה