מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות של מאיר אדוני
מאיר אדוני מכין לכם קינוח סודי מבית משפחת אדוני: מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות. מנה חגיגית ומיוחדת, מושלמת לסופה של ארוחת החג
מאיר אדוני מכין לכם קינוח סודי מבית משפחת אדוני: מילפיי קדאיף עם קרם מלבי ותאנים צלויות. מנה חגיגית ומיוחדת, מושלמת לסופה של ארוחת החג
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 885.9 קק״ל 3543.5 קק״לפחמימות 112.4 גרם 449.7 גרםשומן 32.8 גרם 131.2 גרםנתרן 186.3 מ״ג 745.0 מ״גחלבון 11.8 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 5.5 גרם 21.9 גרםשומן רווי 17.5 גרם 70.2 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 157.1 מ״ג 628.3 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 433.4 מ״ג 1733.7 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות886
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 885.9 קק״ל 3543.5 קק״לפחמימות 112.4 גרם 449.7 גרםשומן 32.8 גרם 131.2 גרםנתרן 186.3 מ״ג 745.0 מ״גחלבון 11.8 גרם 47.3 גרםסיבים תזונתיים 5.5 גרם 21.9 גרםשומן רווי 17.5 גרם 70.2 גרםכולסטרול 26.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 157.1 מ״ג 628.3 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 433.4 מ״ג 1733.7 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 886 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קדאיף
-
250 גרם שערות קדאיף
-
50 גרם חמאהמומסת
-
60 גרם אבקת סוכר
-
2 כפות ורדים מיובשים
קרם מלבי
-
420 גרם שמנת לבישול יטבתה 15%
-
840 גרם חלב שקדיםאו חלב אורז
-
100 גרם סוכר לבן
-
80 גרם קורנפלור
-
3 טיפות מי ורדים
תאנים צלויות
-
8 תאנים טריות בינוניותחצויות
הגשה
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1/4 כוס פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים
אופן הכנה
- מכינים את הקדאיף: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים חמאה, פותחים את שערות הקדאיף על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים פרחי ורדים ואבקת סוכר ואופים בתנור עד השחמה כ-10-15 דקות.
- מכינים קרם מלבי: מביאים לרתיחה שמנת צמחית, חלב שקדים, סוכר, ותמצית מי ורדים.
- בקערית בינונית מערבבים היטב קורנפלור וחצי כוס מים. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר וטוחנים היטב עם בלנדר מוט.
- מסירים מהלהבה ומקררים היטב את הקרם, כ-3 שעות.
- צולים את התאנים במחבת.
- מרכיבים: שמים בצלחת הגשה מהקרם מלבי, שברי שערות קדאיף ותאנים צלויות. מפזרים אבקת סוכר ופיסטוקים.
אופן הכנה
- מכינים את הקדאיף: מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים חמאה, פותחים את שערות הקדאיף על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
- מפזרים פרחי ורדים ואבקת סוכר ואופים בתנור עד השחמה כ-10-15 דקות.
- מכינים קרם מלבי: מביאים לרתיחה שמנת צמחית, חלב שקדים, סוכר, ותמצית מי ורדים.
- בקערית בינונית מערבבים היטב קורנפלור וחצי כוס מים. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר וטוחנים היטב עם בלנדר מוט.
- מסירים מהלהבה ומקררים היטב את הקרם, כ-3 שעות.
- צולים את התאנים במחבת.
- מרכיבים: שמים בצלחת הגשה מהקרם מלבי, שברי שערות קדאיף ותאנים צלויות. מפזרים אבקת סוכר ופיסטוקים.
בשיתוף עם סאוטר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן