-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1157.6 קק״ל 4630.2 קק״לפחמימות 89.3 גרם 357.3 גרםשומן 79.0 גרם 316.1 גרםנתרן 63.4 מ״ג 253.6 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרםשומן רווי 46.6 גרם 186.2 גרםכולסטרול 92.7 מ״ג 370.6 מ״גסידן 128.9 מ״ג 515.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 203.8 מ״ג 815.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות1158
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1157.6 קק״ל 4630.2 קק״לפחמימות 89.3 גרם 357.3 גרםשומן 79.0 גרם 316.1 גרםנתרן 63.4 מ״ג 253.6 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 9.4 גרםשומן רווי 46.6 גרם 186.2 גרםכולסטרול 92.7 מ״ג 370.6 מ״גסידן 128.9 מ״ג 515.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 203.8 מ״ג 815.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״גסגור
קבלו רעיון לקינוח חג טעים, יפה ומרשים ברמת קינוחי ויטרינה שמכינים בקלות בבית. מילפיי תפוחי עץ בדבש עם קרם שמנת מסקרפונה ווניל של קרין גורן, שמכינים על בסיס בצק עלים מוכן, זו עוגה עם שילוב מרקמים משגע שכל האורחים יזללו בשמחה ואהבה רבה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 1158 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת תפוחים
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
2 כפות דבש
-
20 גרם חמאה
שכבת קרם
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
240מ"ל או 1 כוס חלב 3%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מכינים את שכבת הבצק: חותכים את הבצק ל-3 רצועות מלבניות שוות בגודל הרצוי, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל את הסוכר, מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית נוספת שמהווה משקולת.
- אופים 25 דקות להזהבה יפה. מסירים את התבנית העליונה ונייר האפייה ומצננים.
- מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות.
- מחממים את הדבש בסיר עד שהוא נהיה דליל, מוסיפים את התפוחים ומבשלים תוך כדי ערבוב 4-5 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף. מקררים.
- מרכיבים את המילפיי: מניחים דף בצק על צלחת הגשה, מזלפים מעל את הקרם ומוסיפים מעט מהתפוחים. מניחים מעליהם שכבת בצק נוספת ומעל שוב את הקרם והתפוחים. מעל הבצק האחרון מזלפים תלוליות יפות של הקרם ומפזרים מעט תפוחים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מכינים את שכבת הבצק: חותכים את הבצק ל-3 רצועות מלבניות שוות בגודל הרצוי, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל את הסוכר, מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית נוספת שמהווה משקולת.
- אופים 25 דקות להזהבה יפה. מסירים את התבנית העליונה ונייר האפייה ומצננים.
- מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות.
- מחממים את הדבש בסיר עד שהוא נהיה דליל, מוסיפים את התפוחים ומבשלים תוך כדי ערבוב 4-5 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו הקצפה את כל המרכיבים לקרם יציב ומעבירים לשקית זילוף. מקררים.
- מרכיבים את המילפיי: מניחים דף בצק על צלחת הגשה, מזלפים מעל את הקרם ומוסיפים מעט מהתפוחים. מניחים מעליהם שכבת בצק נוספת ומעל שוב את הקרם והתפוחים. מעל הבצק האחרון מזלפים תלוליות יפות של הקרם ומפזרים מעט תפוחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן